Cisnădienii se pregătesc pentru barajul de promovare in Liga a III-a

Mihai Andries 14 Jun. 2014, 09:00 Ligi județene
Cisnădienii se pregătesc** pentru barajul de promovare in Liga a III-a

Măgura Cisnădie a învins ieri pe stadionul „Textila” din Cisnădie formația Continental Sibiu cu scorul de 4:0 (3:0), în ultima etapă din Liga a IV-a Sibiu. Pentru cisnădieni a fost un antrenament bun pentru partida de sâmbătă, 21 iunie, ora 18:00, care se va juca în județul Gorj, cel mai probabil la Târgu Jiu, în compania ocupantei locului secund din Caraș Severin, Metalul Oțelu Roșu.

Recolta Berzovia, campioana de drept a Ligii a IV-a seria Caraș Severin, nu și-a rezolvat toate actele necesare pentru obținerea Certificatului de Identitate Sportivă și, din câte se pare, pentru al doilea an la rând, Metalul Oțelu Roșu merge la baraj din postura de vicecampioană. Măgura Cisnădie – Metalul Oțelu Roșu se joacă într-o singură manșă pe teren neutru, iar câștigătoarea barajului va juca sezonul viitor în Liga a III-a.

Formația din Cisnădie a câștigat detașat seria sa din liga a IV-a, cu o linie impresionantă de clasament, 22 de jocuri, 20 de victorii, 1 egal (0:0 în deplasare la Unirea Ocna Sibiului) și o înfrângere (2:1 în deplasare la Păltiniș Rășinari) marcând 127 de goluri și primind doar 10, înregistrând astfel 61 de puncte. Pe locul secund al clasamentului s-a clasat formația Unirea Ocna Sibiului.

Așadar, Măgura Cisnădie pornește ca favorită în partida de sâmbătă cu Metalul Oțelu Roșu, echipă care a ieșit pe locul al doilea în seria sa înregistrând numai puțin de 7 înfrângeri. Și anul trecut Metalul Oțelul Roșu s-a oprit doar la baraj fiind înfrântă cu scorul de 3-0 de reprezentanta Timișului, Mamma Mia Becicherecu Mic.

Sursa: De Sibiu

Mihai Andries 14 Jun. 2014, 09:00 Ligi județene
Pe aceeași temă