Șerbănică comentează repartizarea echipelor în Liga 3: „Au adus Ștefăneștiul în seria noastră, dar Domneștiul, care este la 3 km, se află în cealaltă”

Marius ANGHEL 15 Aug. 2014, 13:56 Stiri
Șerbănică comentează repartizarea echipelor în Liga 3:**

Imilian Șerbănică, antrenorul echipei Inter Clinceni, este nemulțumit de repartizarea echipelor în Liga a III-a pe care a făcut-o FRF în cadrul ședinței Comitetului Executiv de miercuri, 13 august. Formația ilfoveană va face parte în noul sezon din Seria a III-a.

„Este o serie dezechilibrată. Nu înțeleg cum au făcut aceste serii, nu îmi explic. Au adus Ștefăneștiul în seria noastră, dar Domneștiul, care este la 3 km, se află în cealaltă. Este cea mai puternică serie, fără nicio îndoială. Nu știu, încă nu am stabilit obiectivul, dar noi vom lupta până la final”, a spus Șerbănică pentru Ilfovsport. Tehnicianul a vorbit și despre adversarele din noul sezon, dar și despre program: „Ilfovenele arată foarte bine, dar numărul de meciuri nu ne avantajează deloc, este frustrant ce se întâmplă. Faci doi pași greșiți și te-ai dus la vale” a incheiat Serbanica.

Iată componența seriilor a doua și a treia, echipa din Clinceni face parte din a treia:

SERIA A II-A: ACS Gloria Popești Leordeni, SC Juventus București, FC Dinamo 2 1948 SA, CS Tunari, SC FC Metaloglobus SA, CS Viitorul Domnești, AFC Dunărea 2005 Călărași, ACS FC Viitorul Axintele, ACS Callatis 2012 Mangalia, SC FC Oțelul 2 SA Galați, ACS FC Delta Dobrogea, AFC Metalosport Galați, AS Voința Snagov, ACS Înainte Modelu

SERIA A III-A: CS Concordia Chiajna 2, CS Podari, CS Vișina Nouă, SCM Argeșul Pitești 2012, CS Atletic Bradu, ACS Urban Titu, FC Chindia Târgoviște, FCM Târgoviște SA, CS Ștefănești, FC Afumați, CS Inter Clinceni, AFC Astra 2, CS Sporting Roșiori 2008, CN Dinicu Golescu

Marius ANGHEL 15 Aug. 2014, 13:56 Stiri
Pe aceeași temă