Dorinel Popa a plecat și de la Inter Clinceni: „Am speranțe mari că voi ajunge iarăși în vârf, pentru că, altfel, m-aș fi lăsat de fotbal”

Dorinel Popa a plecat și de la Inter Clinceni:**

Unul dintre cei mai promițători închizători din fotbalul românesc, Dorinel Popa, ajuns la 26 de ani, a trecut printr-o perioadă ciudată în ultima vreme. După ce în urmă cu 3 ani semna cu Steaua București, avea să ajungă apoi la Universitatea Cluj, acum și-a reziliat contractul cu Inter Clinceni, din Liga a III-a. Fotbalistul care a avut de-a face cu două accidentări în carieră, mai ales la Steaua, când a avut nevoie de o perioadă lungă de recuperare din cauza meniscului, speră să își găsească în această iarnă un angajament într-o ligă superioară.

La 26 de ani, Dorinel Popa este în continuare încrezător și cu picioarele pe pământ: „La finalul lui 2014 mi-am reziliat contractul cu Inter Clinceni, așa că acum sunt liber de contract și sper să ajung repede la o echipă. Am speranțe mari că voi ajunge iarăși în vârf, pentru că, altfel, m-aș fi lăsat de fotbal. Există credință și speranță. Am avut acea accidentare de la Steaua, care m-a tras în jos, au fost momente în carieră când am greșit și am ajuns în situația de a juca în Liga a III-a. Nu-mi e rușine, trebuie să am jocuri, trebuie să demonstrez că pot oricând să revin în vârf”.

Lansat de Ilie Stan la Victoria Brănești, unde a și debutat în Liga I, Dorinel Popa era văzut ca unul dintre cei mai talentați mijlocași defensivi din fotbalul românesc, mulți comparându-l la acea vreme cu Mirel Rădoi. În 2011 a semnat cu Steaua, moment în care n-a dormit 3 nopți, de emoție, dar din cauza unei accidentări la menisc a ajuns apoi la Universitatea Cluj. În 2013 a jucat o jumătate de sezon la FC Clinceni, iar din vara anului trecut a semnat cu cealaltă echipă a Clinceniului, Interul din Liga 3. Acum este liber de contract și așteaptă ziua când va reveni în prima ligă. „Știu că trebuie să muncesc enorm, dar nu-mi pierd speranța. Aștept oferte, sunt câteva discuții în momentul de față, însă doar atât. Vreau să vină ceva concret”, a încheiat Popa.

Sursa: IlfovSport

Pe aceeași temă