Frăsineanu și-a stabilit stafful

Mihai Andries 29 Jul. 2014, 12:00 Pregătiri, amicale
Frăsineanu** și-a stabilit stafful

Fotbaliștii de la Atletic Bradu continuă pregătirea pe plan local. Echipa pregătită de Cornel Frăsineanu se pregătește pentru jocul de Cupa României de mîine, de la ora 17.30, de pe propriul teren, cu FC Inter Clinceni, formație de liga a treia. Președintele argeșenilor, Cristi Soare, nu concepe ca echipa pe care o pregătește să nu a­jungă într-o fază superioară a întrecerii și să aducă la Bradu o formație de liga a doua.

Sabin Ciurea, antrenor cu portarii

Președintele echipei Atletic Bradu a stabilit staff-ul tehnic cu care va aborda acest sezon competițional. În funcția de antrenor principal a fost instalat Cornel Frăsineanu, care mai pregătise echipa acum două sezoane, cînd a reușit promovarea în liga a treia. Acesta va fi ajutat de secunzii Bogdan Velianu și Adrian Popescu. De pregătirea portarilor se va ocupa Sabin Ciurea.

Mulți jucători în probe

Antrenorul celor de la Bradu testează în această perioadă mulți jucători, spre a completa lotul pentru noul sezon. Tehnicianul aștepta aseară un fundaș central care în sezonul trecut a evoluat la Farul Constanța și un mijlocaș care a jucat la FC Olt. Președintele grupării alb-verde spune că echipa ar mai avea nevoie de un mijlocaș central și de un vîrf. Dacă cei doi vor corespunde cerințelor antrenorilor, vor începe negocierile pentru semnarea contractelor.

Două amicaluri fixate

Atletic Bradu a fixat primele amicaluri pe care le va disputa în această vară. După jocul cu cu FC Clinceni, de miercuri, jucătorii lui Frăsineanu vor întîlni pe 9 și 16 august pe Urban Titu, echipă pregătită de fostul piteștean Adrian Neaga. Conducătorii celor de la Bradu vor ca pînă la startul sezonului formația să joace 6-7 meciuri de verificare, urmînd ca în această perioadă să fie stabiliți și ceilalți adversari.

Sursa: Curierul Zilei

Mihai Andries 29 Jul. 2014, 12:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă