Sebișul primește vizita Dejului: „Sperăm să fim primii care își revin”

Mihai Andries 18 Apr. 2013, 19:50 Stiri
Sebișul primește vizita Dejului:** „Sperăm să fim primii care își revin

Sebișul și-a lins rănile după dura înfrângere de la Pîncota și abordează ciocnirea cu Unirea Dej cu gândul la reabilitare. Echipa din orașul clujean în care s-au născut Adrian Marțian și Adrian Falub vine pe malul Crișului Alb cu o veche cunoștință pe banca tehnică, Dan Mănăilă, cel care în tur pregătise Europa (acum ex-) Alba Iulia.

„Întâlnim o echipă care pierde foarte greu în deplasare și ia puține goluri. Dejul vine după înfrângere acasă, iar noi suntem după un meci penibil la Pîncota. Sperăm să fim primii care își revin, asta ne dorim cu toții. Până la urmă, e un joc de  moral, ar trebui să ne demonstreze că la Pîncota a fost o întâmplare. În șase jocuri luasem două goluri, alta e valoarea echipei”, crede antrenorul Mihai Petcuț.

Alb-albaștrii sunt din nou loviți de probleme medicale. Lui Albert i-a expirat suspendarea, însă avertismentele primite runda trecută îi țin pe margine pe Buta, Suslak și Coțan, titulari de drept. Botiș e chinuit în continuare de probleme cu spatele și nu poate juca, iar Cl. Feieș nu s-a pregătit toată săptămâna tot din motive de ordin medical. „Cine intră are datoria să joace mai bine decât o făceau cei care lipsesc așa încît să câștigăm jocul!”, e obiectivul trasat de Petcuț unei echipe care ar putea arăta așa: Soltesz – Siminiceanu, Jude, Albert, Budur – Bozian (foto), Rodrigo, Avădanei, Mohamed – Ceaca, Ivancea

 

Sursa: Sport Arad
 

Mihai Andries 18 Apr. 2013, 19:50 Stiri
Pe aceeași temă