Tricolorii lui Moldovan joacă amicalul cu Albania în Crâng. Tulpan: „Le vom oferi condiții de pregătire și joc de cel mai înalt nivel”

Adrian Soare, Marius ANGHEL 26 Sep. 2014, 13:43 Juniori
Tricolorii lui Moldovan joacă amicalul cu Albania în Crâng.** Tulpan:

După cinci ani microbiștii buzoieni vor avea din nou ocazia să vadă pe viu un meci internațional. Stadionul Gloria va găzdui una dintre cele două partide amicale pe care Naționala de tineret a României (U21) le are programate luna viitoare. Este vorba despre confruntarea cu Albania care va avea loc pe 8 octombrie cu începere de la ora 19.30.

,,Sunt bucuros că Federația s-a gândit să desemneze Buzăul pentru găzduirea amicalului pe care reprezentativa de tineret a României îl va disputa în compania Albaniei. Le vom oferi condiții de pregătire și joc de cel mai înalt nivel. Publicul buzoian, mare amator și cunoscător de fotbal, este așteptat să vină în număr cât mai mare la reîntâlnirea cu tricolorii aflați acum sub bagheta lui Viorel Moldovan”, a declarat președintele clubului Gloria, Dan Tulpan.

Ultima partidă internațională găzduită de stadionul din Crâng a fost cea din  2009 când Naționala de tineret a României, aflată atunci sub comanda lui Emil Săndoi, a întâlnit Letonia în preliminariile Campionatului European, reușind să câștige cu scorul de 4-1.

Tricolorii vor sosi la Buzău cu două zile înainte de meci, urmând să se cazeze la Hotelul Pietroasa unde vor sta până pe 11 octombrie, când vor face deplasarea la Skopje pentru amicalul cu Macedonia, programat pe 13 octombrie.

Articol scris de Adi SOARE
Foto: Bogdan IORDACHE

Adrian Soare, Marius ANGHEL 26 Sep. 2014, 13:43 Juniori
Pe aceeași temă