Ștefan Blănaru a semnat pe un sezon cu FC Olt

Ștefan Blănaru** a semnat pe un sezon cu FC Olt

FC Olt este foarte activă pe piața transferurilor. Slătinenii au reușit să transfere încă un jucător, al treilea în această vară. Noul sosit la echipa din seria a II-a a Ligii a 2-a este Ștefan Miluță Blănaru (foto, în alb-albastru), mijlocaș ce ultima dată a evoluat la Național Sebiș. Acesta a semnat un contract valabil pe un sezon.

Jucătorul născut pe 20 februarie 1989 la Moldova Nouă și stabilit la Timișoara este polivalent și poate evolua mijlocaș dreapta sau stânga și chiar atacant. Blănaru își dorește să se impună cât mai repede în primul unsprezece al formației slătinene. „Am semnat un acord pe un an de zile cu posibilitatea de prelungire. În sezonul anterior am jucat la Național Sebiș, eu am posibilitatea să joc mijlocaș dreapta sau stânga și chiar atacant. Nu cunosc foarte bine fotbalul din județul Olt, am fost la Slatina doar din postura de adversar, am venit cu Luceafărul Oradea. Am evoluat chiar și împotriva formației din Piatra-Olt. Aș vrea să mă impun cât mai repede la echipa din Slatina, să ne clasăm cât mai sus în clasament”, a spus Ștefan Blănaru pentru Gazeta nouă.

Noua achiziție a slătinenilor a mai evoluat până acum pentru Milenium Giarmata (Liga a 3-a), Luceafărul Oradea (Liga a 3-a) și Național Sebiș (Liga a 3-a).

Până acum, FC Olt i-a mai achiziționat pe mijlocașul ofensiv Dan Alexandru Leucuța și pe fundașul central Ionuț Fâșie.

Pe aceeași temă