Sebișul continuă în Liga 3, însă schimbă liniile. Conducerea va fi „decapitată”, vine tandemul Neaga – Cojocaru

Marius ANGHEL 14 Jun. 2015, 10:02 Stiri
Sebișul continuă în Liga 3, însă schimbă liniile.** Conducerea va fi

După Șoimii Pâncota, și celălalt club arădean ce părea să aibă probleme de continuitate anunță că își vede drum. Național Sebiș va evolua și în stagiunea următoare în Liga a 3-a și, din câte se pare, va avea același obiectiv îndrăzneț, promovarea. Pentru asta, conducerea grupării de pe malul Crișului Alb va apela la Călin Cojocaru și Rică Neaga, cei care au făcut cuplu în returul stagiunii trecute la Millenium Giarmata.

Conducere „decapitată”

Bineînțeles, Comitetul Director al celor de la ACS Național Sebiș a fost foarte nemulțumită de conducerea executivă a clubului. Printre greșelile elementare comise de aceasta s-a numărat cea legată de statele de plată pe care jucătorii nu le-au semnat pe lunile ianuarie și februarie. Ca urmare a acestui fapt, Dicu, dar se pare că și alți colegi de-ai săi, își pot depune memorii la Federație, creându-le neplăceri suplimentare sebișenilor. Printre șefii „alb-albaștrilor” vor fi „decapitați”, existând deja și un nume care va prelua din prerogativele acestora.

Cojocaru, noul manager sportiv

Surse din conducerea Sebișului au confirmat instalarea la „cârma” clubului a tandemului Călin Cojocaru – Rică Neaga. Primul va îndeplini funcția de manager sportiv și e nerăbdător să înceapă oficial munca pe malul Crișului Alb. „Vom sosi la Sebiș pe 1 iulie, urmând să pregătim reunirea lotului de pe 6. Sunt convins că vom face treabă bună într-un oraș al cărui primar respiră pentru fotbal, fiind foarte priceput și atașat de fenomen. Clubul din Sebiș are toate condițiile să facă performanță, le mulțumim celor de acolo că s-au gândit la mine și la Rică. Nu venim să ne îmbogățim la Sebiș, ci doar să ne facem meseria, iar fotbalul e meseria noastră. Iar singurul proiect în fotbal este performanța, asta ne propunem noi la Sebiș”, a declarat Călin Cojocaru, care le dorește tot binele și celor de la Giarmata, acolo unde s-a format ca om de fotbal.

Puțini jucători din vechiul lot rămân în „alb-albastru”

După ce-și vor achita restanțele financiare față de fotbaliștii care au încheiat stagiunea pe locul 4 în seria a IV-a a Ligii a 3-a, sebișenii vor anunța și numele celor pe care Neaga îi dorește la echipă.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 14 Jun. 2015, 10:02 Stiri
Pe aceeași temă