Sebișul a trecut de Criș

29 Jul. 2012, 13:45 Stiri
Sebișul a trecut de Criș

Sâmbătă a avut loc în Ungaria un meci amical între cele două formații care în această vară și-au dorit să ajungă cu un eșalon fotbalistic mai sus. Sebișul a tatonat terenul cu cei de la Baia Mare pentru un loc în liga secundă, în timp ce Crișul speră în continuare să prindă un loc în liga a treia. Totuși, în confruntarea ce a avut loc în Ungaria, acolo unde sebișenii se află în cantonament, experiența superioară a elevilor lui Roli Nagy s-a simțit. Național Sebiș s-a impus cu scorul de 5-2 (2-1 la pauză), grație reușitelor lui Necșulescu, Bozian, Riviș, Ivancea Situwe, de cealaltă parte punctând Toseschi și Trif.

A fost un meci cu două reprize total diferite. În prima parte am făcut un meci mai bun, am ratat ocazii, chiar și un penalty prin Băd. După pauză, am făcut mai multe schimbări și acest lucru s-a văzut. Mai așteptăm unele întăriri la echipă în zilele care urmează, urmând ca joi să dăm piept cu Vladimirescu într-un amical”, ne-a declarat Gheorghe Vânătoru.

Pentru Sebiș urmează miercuri partida din Cupa României cu Crișul Sânandrei.

Sebiș: Șoltez – Siminiceanu, Situwe, Jude, Botiș – Ember, Budur, Coțan, Necșulescu – Bozian, Țârlea. Au mai jucat: Toader, Cr. Feieș, Avădanei, Berar, Buștea, Ivancea, Susan.

Criș: Rus – Lăcătuș, Toseschi, Bun, Viderok – Arsene, Gâlcă, Dema, Gornic – Trif, Băd. Au mai jucat: Ciornei, Grădinaru, Covaci, Pavel, Iancu.

Sursa: Sport Arad

29 Jul. 2012, 13:45 Stiri
Pe aceeași temă