Sebișenii și-au inaugurat mini-hotelul noii arene: „Investițiile aduc rezultate”

Marius ANGHEL 27 Jun. 2014, 15:54 Stiri
Sebișenii și-au inaugurat mini-hotelul noii arene:**

Dacă pe plan sportiv clubul de fotbal Național Sebiș și-a ratat obiectivul în stagiunea 2013-2014, la capitolul bază materială lucrurile merg strună. Conducerea orașului a finalizat cea mai importantă parte a stadionului, respectiv corpul de la tribuna I ce le oferă sportivilor, antrenorilor și celorlalți membri ai staffului condiții de Liga 1.

În prezența senatorului Traian Constantin Igaș și al deputatului Eusebiu Pistru, al tuturor conducătorilor și tehnicienilor grupării de pe malul Crișului Alb, dar și al șefilor Asociației Județene de Fotbal, Adrian Lucaci și Vasile Rad, preoții parohi, Beniamin Ioja și Cătălin Rus au sființit clădirea. Apoi, primarul Gheorghe Feieș și-a poftit invitații la un tur al încăperilor nou-nouțe. De la mini-hotelul de 30 de locuri, s-a trecut la sala de mese cu aceeași capacitate, vestiarele jucătorilor și arbitrilor, birourile conducătorilor, dar și sauna și bazinul finalizate recent. Instalația de încălzire este pe bază de panouri fotovoltaice.

„Întotdeauna am susținut că o societate nu poate funcționa la parametri normal fără cultură și sport. Sub îngrijirea și aprobarea Consiliului Local Sebiș am demarat proiectul unei arene moderne, cu care puține orașe se pot lăuda în țară. Astăzi am inaugurat partea de hotel, sală de mese, bazin și restul facilităților oferite de clădirea de la tribuna I, urmând ca până la finalul anului să ne ocupăm de tribuna a II-a și instalația de nocturnă. Mai pregătim și două terenuri de antrenament, trebuie să le oferim condiții cât mai bune de performanță celor 200 de fotbaliști ce activează la Național Sebiș. Și nu vorbim aici doar de tineri și copii din orașul nostru, dar și de mulți pracțicanți ai sportului din zona noastră. Pe lângă prima echipa, care a terminat pe locul 2 în Liga a 3-a, avem o echipă secundă ce a promovat în Liga a 4-a, multe grupe de copii ce au ocupat locuri fruntașe. Vreau să subliniez că investițiile noastre în baza materială se reflectă și în rezultatele din ce în ce mai bune ale clubului nostru”, a declarat primarul Gheorghe Feieș, președintele de onoare al Naționalului.

În condițiile în care echipa, din postura vicecampioanei seriei a 5-a în eșalonul trei, îi solicită Federației Românen de Fotbal un loc în liga secundă, Sebișul ar putea fi angrenată într-o competiție mai apropiată de condițiile pe care noua clădire stadionului din oraș le oferă.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 27 Jun. 2014, 15:54 Stiri
Pe aceeași temă