Se vede prima jumătate

22 Apr. 2012, 07:40 Stiri
Se vede prima jumătate

Băieții lui Cristi Sculici au trecut ieri un test greu de tot în compania Simeriei. Bine puși în teren și mereu pe fază, vizitatorii au arătat cam din primul sfert de oră că au venit la Vladimirescu să-și joace șansele cît pot de bine. Iar evoluția lor a fost colorată și de o galerie de vreo 15 „tauri galbeni-albaștri”, trecuți cu bine de ploaia puternică de la începutul meciului. Fanii hunedorenilor au reușit să înveselească atmosfera, combinând vechi hituri ale tribunelor de prin anii 70-80 cu melodii gen „Macarena” sau „Omul bun și pomul copt”, adaptate pentru CFR Simeria!

Revenind, după o primă repriză albă în care cele două echipele au reușit să se anihileze reciproc (cu plus de dominare al arădenilor), avea să fie punct ochit și lovit pentru Vladimirescu.

Coca (foto) a deschis scorul în minutul 55 cu un gol de kinogramă, de la 25 de metri, apoi „Vladi” a arătat tot mai încrezătoare.

Din efectiv avea să fie pierdut Florin Negru, eliminat discutabil pentru un fault văzut din tribună drept atac la minge, dar apreciat ca fiind prea dur de băimăreanul Adrian Șuta.

Era minutul 65, însă Cristi Sculici a făcut apoi două mutări câștigătoare, Georgiu și Alin Mihai. Primul a dat mai multă cursivitate ofensivei și a știut să țină mingea când situația a cerut-o, iar al doilea a liniștit meciul cu 10 minute înainte de final, când a finalizat pentru 2-0 în stil de mare atacant un contraatac rapid.

Atenți în meciurile următoare – deplasare la Gloria Reșița și derby arădean acasă cu Național Sebiș – cei din Vladimirescu au ocazia să aibă viață ceva mai ușoară în partea a doua a returului.

Vladimirescu: Mitrea – Coca, Mirciov, Sighete, Cozea – Kocsis (90 Tudoroiu), Banilievici, Petrescu (70 Georgiu), Ciubăncan (67 A. Mihai) – C. Rus (63 Leucuța), Negru.

Simeria: Dragotă – Păduraru, Stroia, Dosan, Ungureanu – Uibariu (65 Șoit), Chelariu (81 Ivașcu), Pepenar, Făgărășanu (87 Pop) – Dăscălescu, Nicula (62 Suciu).

Sursa: Sport Arad

22 Apr. 2012, 07:40 Stiri
Pe aceeași temă