SCM Pitești, fără jucători și antrenori!

Mihai Andries 09 Jul. 2013, 07:29 Stiri
SCM Pitești,** fără jucători și antrenori!

Echipa primăriei, SCM Pitești, se află într-o situație mai deosebită în această vară. Astfel, pe 30 iu­nie, tuturor jucătorilor acestei e­chipe și băncilor tehnică și ad­mi­­nis­trativă le-au expirat con­trac­te­le, astfel că gruparea alb-vio­le­tă, în acest moment, nu are nici un fotbalist, dar nici antrenori și con­du­cători. Fotbaliștii au mai păstrat însă legătura cu reprezentanții pri­măriei, din partea cărora au primit semnale că în scurt timp li se vor plătit drepturile salariale restante.

Echipa se va reuni

Oficialii clubului SCM au exclus varianta desființării echipei, spu­nînd că, în cîteva zile, totul va re­veni la normal. „O să-i reunim cît de curînd. Mai am ceva restanțe la ei, dar, într-o săptămînă-două, le vom onora. Echipa nu se va des­ființa, însă pentru noul sezon e posibil orice. Le-au expirat con­tractele tuturor în această vară și e posibil și să avem la anul și o al­­tă bancă tehnică”, ne-a decla­rat Constantin Zichil, preșe­dintele grupării.

Conducerea este supărată

După ce sezonul trecut s-a ratat realizarea obiectivului propus, con­ducătorii SCM s-au arătat su­pă­rați de realizările echipei. Pre­șe­dintele clubului ne-a spus ieri: „Normal, nu sîntem mulțumiți de performanța avută. Cînd pierzi cu 3-2, după ce conduci cu 2-0 la pauză, la ce te gîndești? Și după perioada de pregătire pe care au făcut-o, în care au cîștigat amicaluri cu echipe de Liga a II-a, iar a­poi încep returul cu stîngul, nu prea e normal, cu toate că meciurile amicale nu seamănă cu cele oficiale…”. 

 

Sursa: Curierul Zilei

Mihai Andries 09 Jul. 2013, 07:29 Stiri
Pe aceeași temă