Savu: „Nu știu dacă vom continua, este mizerabil ce se întâmplă în fotbal”

Mihai Andries 24 Jun. 2013, 22:29 Stiri
Savu:** „Nu știu dacă vom continua, este mizerabil ce se întâmplă în fotbal

Speculațiile potrivit cărora Sportul Vișina nu și-ar continua parcursul în Liga a III-a în stagiunea ce urmează nu au fost confirmate, dar nici infirmate de finanțatorul echipei, Ionel Savu. În schimb, omul de afaceri și-a exprimat vădit supărarea față de situația din fotbal, fiind nemulțumit de faptul că până la această dată rezultatele nu au fost omologate, deși au trecut mai bine de două săptămâni de la încheierea sezonului. Mai mult, în situația în care se vor forma patru serii în eșalonul al treilea, costurile legate de deplasări ar fi mult mai mari.

„Nu știu dacă vom continua, depinde. Într-adevăr este incertitudine, rezultatele nu au fost omologate, nu se știu seriile, când va decide FRF, vom decide și noi. Este mizerabil ce se întâmplă în fotbal, mi s-a cam luat, nu știu ce voi face, mă gândesc să renunț”, a declarat finanțatorul echipei Sportul Vișina, Ionel Savu.

„Jucătorii știu ce trebuie să înțeleagă”

În ciuda dezamăgirii, finanțatorul echipei Sportul Vișina nu a spulberat toate speranțele, liniștindu-și oarecum jucătorii. „Jucătorii mă cunosc, ei știu ce trebuie să înțeleagă”, a mai precizat omul de afaceri, vizavi de situația din cadrul echipei. Întreg lotul se află la final de contract, însă majoritatea componenților și-au exprimat dorința de a semna prelungirea contractelor, în acest sens existând discuții preliminarii la banchetul de sfârșit de an.

De asemenea, tehnicianul Marcel Ploaie este dispus să continue pe banca celor de la Sportul Vișina. Gruparea din sudul județului a încheiat actualul sezon pe locul nouă, asigurându-și menținerea, în condițiile în care a fost penalizată cu 9 puncte din cauza grupelor de juniori. Lotul celor de la Sportul Vișina a fost unul redus numeric, în retur antrenorul Marcel Ploaie având la dispoziție doar 18 jucători.

 

Sursa: Gazeta Nouă

Mihai Andries 24 Jun. 2013, 22:29 Stiri
Pe aceeași temă