S-a decis lotul „combinatei” Crișul – Europa!

Autor: Mihai Andries Publicat: 05 Mar. 2013, 22:29 Actualizat: 05 Mar. 2013, 22:30 Stiri
S-a decis lotul  „combinatei” Crișul – Europa!

Lucian Ciba și Gheorghe Vânătoru au verificat astăzi un contingent de jucători sosit de la Europa Alba Iulia. Cei doi antrenori, alături de conducătorii Karoly Gombos și Dani Cherecheș (foto) s-au decis asupra lotului pe care se va miza în retururul stagiunii 2012-2013.

Din partea Europei au fost menținuți portarul Răducanu și jucătorii de câmp Hîrciagă, Apetri, și Circov. De asemenea, lotului i s-a alăturat și Pistol, fost jucător al Devei, ultima dată la Unirea Alba Iulia. De la Crișul, efectivul care face pasul la Liga a III-a îi reunește pe Fl. Rusu, Ban, Băd, frații Fritea, Toseschi, Ciornei, Neacșu și Pirtea.

„Seria e grea și echilibrată, iar singurul obiectiv propus acum e salvarea de la retrogradare. S-ar putea ca lucrurile să fie ușor mai relaxate, dacă se retrage Jiul Petroșani”, a spus Daniel Cherecheș, conducătorul Crișului. Conform regulamentului, echipa se numește în continuare Europa Alba Iulia, iar celelalte echipe din serie și-au dat acordul ca noua „casă” să fie la Chișineu Criș. În prima etapă e deplasare la Olimpia Satu Mare.

Semne de întrebare mai planează acum doar asupra a ceea ce se va întâmpla cu echipa din Divizia D. Sunt în discuție mai multe variante, dar încă nu s-a optat pentru una anume. „Trebuie să ne gândim cu mare atenție la ce alegem”, s-a limitat să comenteze Cherecheș.

 

Sursa: Sport Arad

Autor: Mihai Andries Publicat: 05 Mar. 2013, 22:29 Actualizat: 05 Mar. 2013, 22:30 Stiri
Pe aceeași temă