S-a decis lotul „combinatei” Crișul – Europa!

Mihai Andries 05 Mar. 2013, 22:29 Stiri
S-a decis lotul** „combinatei

Lucian Ciba și Gheorghe Vânătoru au verificat astăzi un contingent de jucători sosit de la Europa Alba Iulia. Cei doi antrenori, alături de conducătorii Karoly Gombos și Dani Cherecheș (foto) s-au decis asupra lotului pe care se va miza în retururul stagiunii 2012-2013.

Din partea Europei au fost menținuți portarul Răducanu și jucătorii de câmp Hîrciagă, Apetri, și Circov. De asemenea, lotului i s-a alăturat și Pistol, fost jucător al Devei, ultima dată la Unirea Alba Iulia. De la Crișul, efectivul care face pasul la Liga a III-a îi reunește pe Fl. Rusu, Ban, Băd, frații Fritea, Toseschi, Ciornei, Neacșu și Pirtea.

„Seria e grea și echilibrată, iar singurul obiectiv propus acum e salvarea de la retrogradare. S-ar putea ca lucrurile să fie ușor mai relaxate, dacă se retrage Jiul Petroșani”, a spus Daniel Cherecheș, conducătorul Crișului. Conform regulamentului, echipa se numește în continuare Europa Alba Iulia, iar celelalte echipe din serie și-au dat acordul ca noua „casă” să fie la Chișineu Criș. În prima etapă e deplasare la Olimpia Satu Mare.

Semne de întrebare mai planează acum doar asupra a ceea ce se va întâmpla cu echipa din Divizia D. Sunt în discuție mai multe variante, dar încă nu s-a optat pentru una anume. „Trebuie să ne gândim cu mare atenție la ce alegem”, s-a limitat să comenteze Cherecheș.

 

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 05 Mar. 2013, 22:29 Stiri
Pe aceeași temă