RU-ȘI-NOS! FC Hunedoara a înfrânt din nou

Marius ANGHEL, Sami Tamaș 10 May. 2015, 11:25 Stiri
RU-ȘI-NOS!** FC Hunedoara a înfrânt din nou

Și chiar dacă ultima impresie ar fi contat jucătorii lui FC Hunedoara s-au făcut de râs și în ultimul meci susținut pe teren propriu în actualul sezon al Ligii 3.

Într-un joc care a contat pentru etapa a 23-a, disputat sâmbătă, FC Hunedoara a fost învinsă, scor 0-2, la pauză 0-0, de ACSO Filiași. A fost al 11-lea eșec suferit de hunedoreni în actualul sezon și al doilea în fața oltenilor de la ACSO Filiași care s-au impus cu același scor și în tur.

Gazde ne-pu-tin-cioa-se!!!

Doljenii, care au intrat în teren chiar din autocar (ACSO Filiași a făcut deplasarea la Hunedoara chiar în ziua jocului), s-au impus cu autogolul lui Remus Sandu din minutul 57 și golul spectaculos reușit de rezerva Ion Crețu – șut peste portarul Florin Raț (”81).

Putea fi mai rău pentru hunedoreni. În minutul 60 olteanul Nicușor Neacșu a trimis mingea în bara transversală!

De la FC Hunedoara a ieșit în evidență atacantul Iulian Tecsi, care din șapte metri, cu toată poarta în față, a tras peste (”75).

Astfel, FC Hunedoara, echipă antrenată de Mitică Gălan și susținută financiar de Consiliul Local Hunedoara și Consiliul Județean Hunedoara cu un milion de lei rămâne cu doar două victorii pe teren propriu în sezonul 2014-2015 și ocupă un loc rușinos 10 din 13, astfe deși la început de campionat își propunea promovarea.

În acest retur de campionat, FC Hunedoara a înregistrat în nouă etape șase înfrângeri, un egal și două victorii, însă seria neagră a început din luna octombrie a lui 2014. Dintr-un număr de 16 etape, echipa a obținut puncte doar din cinci jocuri, adică trei victorii și două egaluri. Extrem de puțin.

În ultimele trei etape ale sezonului, FC Hunedoara va mai juca la Millenium Giarmata și UTA Bătrâna Doamnă, în timp ce meciul de acasă cu Minerul Mehedinți va fi câștigat la „masa verde”.

FC HUNEDOARA            0
ACSO FILIAȘI                 2

Remus Sandu (”57 – autogol), Ion Crețu (”81)

Fl. Raț – Fl. Olariu, H. Popa, B. Găceanu (cpt.), Ov. Trășcan – And. Șoit, R. Sandu (R. Muntean ”62), B. Gheară (M. Olariu ”68), R. Drăgoescu (D. Grigore ”77) – I. Tecsi, And. Făgărășanu. Antrenor: Mitica Gălan.

Lascu – Orban, Vulpe, A. Lupu (cpt.), Neacșu – Pais (I. Crețu ”62), Obeanu (Tudorică ”77), Dumitrașcu, M. Crușoveanu – Stoiu (Grângoiu ”84) – Pârvuica (Durița ”87). Antrenor: Gheorghe Ciurea.

Stadion: „Michael Klein” (Hunedoara); Spectatori: 100; Arbitru: Szabolocs Kovacs (Carei); Asistenți: Radu Despa și Ștefan Lar (ambii din Baia Mare).

Articol și foto de Sami TAMAS

Marius ANGHEL, Sami Tamaș 10 May. 2015, 11:25 Stiri
Pe aceeași temă