Rotariu, supărat după eșecul cu Hunedoara: „Nu știu dacă mai avem șanse la promovare”

Marius ANGHEL 07 May. 2014, 13:48 Stiri
Rotariu, supărat după eșecul cu Hunedoara:**

Gugulanii au mai pierdut un joc programat pe teren propriu în play-off-ul de promovare în Liga a II-a, 0-1 cu FC Hunedoara, și socotelile par încheiate.

FC Caransebeș a intrat în play-off cu un avans de patru puncte față de Mama Mia Becicherecu Mic, dar după doar patru meciuri situația este diametral opusă. Timișenii au bătut tot până acum în play-off, inclusiv la Caransebeș, în timp ce elevii lui Iosif Rotariu s-au mai împiedicat în alte două meciuri jucate acasă, cu Vulturii Lugoj, și ieri, cu FC Hunedoara. Pepenar a marcat în minutul 37 singurul gol al partidei, gugulanii nereușind să revină pe tabelă în ciuda faptului că au avut suficient timp la dispoziție.

După acest eșec, FC Caransebeș mai păstrează doar șanse teoretice la promovare, iar Rotariu a lăsat să se înțeleagă faptul că e foarte posibil să plece de pe banca tehnică.

„Am pierdut pe niște greșeli individuale, din lipsă de concentrare. Nu pot să-mi explic. După un joc bun la Giarmata, a venit un joc slab acasă, dar ăsta e fotbalul. Echipele sunt imprevizibile, oricare poate să câștige oriunde, toate sunt echilibrate valoric. Caransebeșul a avut pe vremuri echipă în Divizia A, iar acum nu reușește să promoveze în Liga a II-a. Sunt 30 de ani de când nu a mai jucat nici în Divizia B. Echipa a jucat slab azi, din toate punctele de vedere, și tehnic, și tactic”, a spus fostul internațional.

Întrebat fiind dacă echipa mai are șanse la promovare, Rotariu a părut resemnat: „Nu știu dacă mai avem. Mai sunt meciuri, dar eu zic că șansele sunt minime. Caransebeșul trebuie să joace până la capăt, cu mine, fără mine… Jucătorii trebuie să joace fotbal!”

„Și gazdele au jucat destul de bine, și-au creat câteva situații de poartă, și noi am mai fi putut să înscriem, dar victoria nu poate fi pusă sub semnul îndoielii. Nu mă interesează locul în clasament, noi ne-am propus să câștigăm fiecare meci dacă putem și, dacă vom ajunge să ne batem iarăși la promovare, va fi bine”, a declarat tehnicianul hunedorean, un alt nume mare al fotbalului românesc, Romulus Gabor.

Sursa: Express de Banat

Marius ANGHEL 07 May. 2014, 13:48 Stiri
Pe aceeași temă