Romulus Ciobanu a debutat ca antrenor la Petrolul! Ce au făcut ploieștenii în meciul cu satelitul Craiovei

Marius ANGHEL 25 Nov. 2017, 21:30 Stiri

Cu Romulus Ciobanu aflat la primul meci pe banca tehnică, Petrolul a câștigat, sâmbătă după-amiază, jocul amical disputat pe stadionul „Ilie Oană” cu CS U Craiova 2, a doua clasată din Seria a 4-a a Ligii 3. „Lupii”, lideri în Seria a 3-a, s-au impus cu scorul de 2-0, prin golurile lui Mihai Velisar (13) și Roland Stănescu (61).

Instalat, în această săptămână, la cârma clubului „galben-albaștru”, Romică Ciobanu a avut parte de un start cu dreptul, Petrolul câștigând testul susținut în compania unei alte echipe de eșalon trei, satelitul prim-divizionarei CS U Craiova. A fost un meci disputat, cu două goluri frumoase și cu multe alte faze de poartă, jucătorii celor două formații nefăcând deloc rabat la efort.

Petrolul a deschis scorul repede, printr-o execuție măiastră a juniorului Mihai Velisar (13), cel care a înscris direct dintr-un corner executat de pe partea dreaptă. Apoi, Păun (15, 33, 36) și Ciocâlteu (18) au trecut pe lângă majorarea diferenței pe tabela de marcaj, la fel cum și oltenii au fost la un pas de egalare, atunci când Frăsineanu (39) a trimis în transversală.

Cu o mare ocazie a oaspeților a început și partea a doua, Iuga (50) țintind bara din dreapta lui Bolboașă, însă continuarea le-a aparținut petroliștilor, cu ratările lui N. Popescu (56) și Păun (58), ce aveau să prevestească, practic, golul de 2-0. Înscris de către Roland Stănescu (61), cu o lovitură de cap trimisă, din șase metri, după un corner bătut de pe partea dreaptă.

Acesta a fost și rezultatul final al unui meci în care Ciobanu a rulat tot lotul pe care l-a avut la dispoziție, excepție făcând jucătorii indisponibili din cauza problemelor medicale: Claudiu Tudor, Jean Prunescu și Dragoș Gheorghe.

Încă două teste săptămâna viitoare

Până la vacanța propriu-zisă, fiindcă Petrolul a încheiat meciurile oficiale încă de weekendul trecut, „găzarii” mai au o săptămână plină, cu antrenamente și jocuri de verificare. Primul test se va disputa joi, de la ora 12:00, pe terenul formației dâmbovițene Atletic Fieni, urmând ca sâmbătă, la o oră ce va fi stabilită, să se joace, tot în deplasare, cu CS Blejoi.

PETROLUL PLOIEȘTI – CS U CRAIOVA 2 2-0 (1-0)
Mihai Velisar 13′, Roland Stănescu 61′

Bolboașă (Marinică 70′) – Olaru (Catană 64′), Antoche, Frîncu (Țicu 64′) – Saim Tudor (Lambru 74′), M. Chindriș, Puchea, Velisar (Nițescu 81′) – Ciocâlteu (N. Popescu 46′), Arnăutu (Rol. Stănescu 59′), F. Păun (Ad. Vintilă 62′)
Antrenor: Romulus Ciobanu

L. Popescu – Borța, Ion, Putaru, Trocan – Enache – Frăsineanu, Iuga, Petre, Trancă – Al. Popescu
Au mai jucat: Șerban, R. Bogdan, Ivănescu, Ciutică
Antrenor: Corneliu Papură

Text și foto: Petrolul Ploiești

Marius ANGHEL 25 Nov. 2017, 21:30 Stiri
Pe aceeași temă