Roland Nagy: „Ne-a interesat să ne recâștigăm încrederea”

Mihai Andries 12 Oct. 2014, 08:00 Stiri
Roland Nagy:**

UTA s-a impus în manieră categorică în fața Mehedințiului, trupă care, deși măcinată de probleme interne, a arătat că știe fotbal. Avertismentul a venit de la Iordache, care a nimerit transversala, și o mică teamă de un deja-vu a apărut. Dar n-a fost cazul, arădenii au receptat semnalul, nou-venitul Strătilă a adus plusul așteptat în ofensivă, iar cele trei goluri puteau fi acompaniate de cel puțin încă două.

Pe scurt, a fost exact de ce avea UTA nevoie. „Ne-a interesat să ne recâștigăm încrederea, s-a văzut din debutul meciului. N-a intrat mingea din primele ocazii, au avut și ei acel șut în bară, dar până la urmă lucrurile au intrat în normalitate, nu s-a pus problema învingătoarei. După 6 jocuri nu pot să mă declar foarte mulțumit, am spus că e nevoie de răbdare până la un joc dezinvolt”, a afirmat Roland Nagy.

Antrenorul și-a menținut linia începută în avancronica meciului. „Din ultimele șase puncte posibile, am luat unul singur. A fost puțină presiune și tensiune, sper că echipa se debolchează”, a indicat fostul mijlocaș.

Succesul de azi urcă echipa arădeană pe locul 5, înainte de următorul meci, pe care-l dispută tot acasă. „Ne agățăm de fiecare joc. Vine Lugoj, echipă tânără, de două ori a câștigat în ultimele minute, e clar o echipă care „trăiește” și e flămândă de afirmare. Va trebui să fim atenți, meciul de azi e deja istorie, sper să avem moral și să ne agățăm de primele locuri”, a conchis Roli Nagy.

UTA BĂ‚TRÂNA DOAMNĂ‚ – MINERUL MEHEDINȚI 3-0 (1-0) Ad. Voicu (32), Hlistei (49), Bulza (88)

UTA: Bodea – Voicu, Botiș, Suslak, Filaret – Strătilă (81 Prună), Chindriș, Copil (65 Vlad), Hlistei – Cip. Rus (76 Bulza), Ousmane (76 Leucuța).
Rezerve nefolosite: Mitrea – Cotoc, Gheorghiță
Antrenor: Roland Nagy

Minerul: Nedelcea – Marinaș, Petrache, Merluță, Iordache – Aldea, Cioabă, Ștefan, Lupu (51 Țuncu) – Manda, Porcescu.
Rezervă nefolosită: Lascu
Antrenor: –

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Muscă

Mihai Andries 12 Oct. 2014, 08:00 Stiri
Pe aceeași temă