Roland Nagy: „Experiență frumoasă, din păcate se încheie. Baftă, Pâncota”

Marius ANGHEL 27 Aug. 2014, 18:59 Stiri
Roland Nagy:**

Antrenorul trupei UTA Bătrâna Doamnă, Roland Nagy, a regretat ce s-a întâmplat după timpul suplimentar de joc, echipa sa a încasat două goluri după ce s-a intrat în prelungiri. Șoimii Pâncota s-a impus în final cu scorul de 3-1. Până atunci, prin joc, ai săi reușiseră să sensibilizeze diferența de o ligă dintre cele două echipe. UTA a avut destule momente în care a jucat avântat, dar pragmatismul și experiența alb-negrilor aveau să fie hotărâtoare.

„Felicitări celor de la Pâncota pentru tot ce au realizat până la acest joc și pentru această calificare, e important pentru Arad. A fost o experiență frumoasă pentru noi, din păcate se încheie. Am fost aproape, am avut șansa să revenim în joc și chiar să-l încheiem, la ultima fază. Pe alocuri, meciul s-a ridicat la un nivel bun și noi ne-am ridicat la nivelul adversarilor. Păcat de prelungiri și de primul gol primit, la golul doi portarul a fost poate surprins, dar toate fac parte din joc, cum a fost și revenirea noastră. Rămâne ceva benefic, sper ca această calificare să fie utilă și pentru colegul meu și echipa sa în prima etapă. Le doresc multă baftă!”, a comentat Roli Nagy.

Fostul mijlocaș ar fi legat confruntarea de ieri seară de începutul de campionat. Dar, „din păcate sau din fericire, trebuie să stăm în prima etapă. Am fost obișnuiți în ultimii ani cu acest lucru, nu știu unde se va ajunge cu fotbalul românesc. În fine, încercăm să luăm tot ce a fost pozitiv din acest joc, felicit echipa mea pentru atitudine, cu toate minusurile aferente unei asemenea întâlniri”.

„Suntem invincibili de o perioadă, mă refer aici la primele 90 de minute, mă bucură, trebuie să ne dea încredere acest aspect”, a încheiat Nagy.

Codru Grădinariu: „În scurt timp anunțăm noi parteneri pentru proiectul UTA”

După foarte mult timp, fanii UTA-ei au avut parte de o vară neobișnuit de liniștită. Cuvintele de ordine n-au mai fost cele vechi și suporterii chiar s-au putut gândi la ce urmau să vadă pe teren. Dar nici noul drum nu e ferit de „clasicii” fotbalului românesc. Prima înfrângere (echipa lui Roland Nagy n-a mai pierdut un meci oficial din 26 octombrie 2013, la Curtici) a provocat, în tribunele de la „Motorul”, dar și pe diverse forumuri, o serie de discuții legate de stabilitatea clubului și de posibilitățile financiare.

Team-managerul alb-roșu Codru Grădinariu a acceptat să atingă subiectul și a venit cu o precizare menită să limpezească lucrurile. „Legat de ultimele zvonuri lansate de mici grupuri interesate în a crea o imagine negativă în jurul echipei UTA, doresc să precizez că, în ceea ce privește situatia financiara a clubului, nu există decât o singură restanță salarială, dar această situație se va remedia în perioada imediat următoare. Jucătorii au încasate toate primele de joc, inclusiv cea de la baraj. Vis-a-vis de stabilitatea proiectului, țin să menționez că nu există nici un fel de îngrijorare, dimpotrivă, în cel mai scurt timp vom anunța noii parteneri/sponsori care se vor alătura proiectului, în vederea atingerii obiectivului de a promova în liga a doua”, a subliniat Grădinariu.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 27 Aug. 2014, 18:59 Stiri
Pe aceeași temă