Revoltă și înfrângere pentru Conpet

Mihai Andries 31 Mar. 2014, 12:41 Stiri
Revoltă și înfrângere** pentru Conpet

Pentru jocul de la Bradu, cu Atletic, echipa Conpet Ploiești s-a prezentat fără șapte jucători: Herea, Costache, Căpălău, Olteanu, C. Munteanu, Dr. Gheorghe (toți au refuzat să facă deplasarea), plus Manea suspendat. În aceste condiții, echipa antrenată de Florin Pîrvu părea o victimă sigură, mai ales că întâlnea o grupare care va juca în play-off.

Însă altfel au stat ostilitățile pe teren, în sensul că trupa ploieșteană și-a vândut scump pielea, într-un meci care nu va conta în partea secundă a competiției. După ocazia localnicului Jenaru (minutul 9 – lovitură de cap care a trecut peste transversală), oaspeții au avut șansa deschiderii scorului prin Muscalu (11 – șut din întoarcere, de la 22 de metri) și Stăncescu (16 – lovitură liberă executată în forță, pe direcția portarului).

Însă, golul a căzut în poarta lui Nedelcovici, deja amintitul Jenaru și, totodată, cel mai bun om de pe teren, a marcat din poziție de singur cu apărătorul buturilor adverse, din pasa lui Murineanu (19). Până la finalul primului act, gazdele au contat în fața porții, dar reluările lui Păvăluță și același Jenaru nu au avut efectul scontat pe tabela de marcaj.
Repriza a doua a avut aceleași coordonate, localnicii au contat primii în atac, replica venind prin Muscalu și Stăncescu.

Punctul culminant al partidei s-a petrecut în minutul 74, atunci când Muscalu a șutat de la 35 de metri lateral stânga, mingea nimerind încheietura barelor și ieșind în aruncare de la margine. Imediat elevii lui Adrian Neaga au ieșit la contraatac prin Păun, centrarea acestuia fiind fructificată de Jenaru pentru 2-0. Golul de onoare al prahovenilor a purtat semnătura lui Jipa, care deși talonat de Șerban a împins mingea în poartă, din pasa lui Dalu (78).

Ultimele zece minute ale partidei au fost la discreția elevilor lui Pîrvu, dar portarul Gudea a reținut șuturile lui Maria și Jipa, în timp ce reluările lui Dalu sau Ruptureanu nu și-au atins ținta. Așadar, jocul s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru gazde, dar pentru Conpet nu contează prea mult rezultatul partidei, ci modul cum se vor gestiona problemele interne.

Atletic Bradu – Conpet Ploiești 2-1 (1-0)

Stadion: „Atletic”, Bradu. Spectatori: circa 250. Au marcat: Cîrstea (19), Jenaru (75)/Jipa (78).
Atletic: Gudea – M. Diță, Șerban, Velianu (cpt.), A. Tănase – Rădescu (63 Păun), Mărgăritescu, Murineanu (83 Ștefănescu), Jenaru (86 Ruță) – M. Cîrstea (75 M. Tănase), Păvăluță. Antrenor: Adrian Neaga.
Conpet: Nedelcovici – I. Constantin, Badea (cpt.), Dinu, Stanca – Muscalu, I. Maria, Anghel, Stăncescu (69 Ruptureanu) – Jipa, Dalu. Antrenori: Florin Pîrvu și Nicu Lazăr.
Avertismente: Murineanu (30)/I. Constantin (25), I. Maria (37).
Arbitri: Cristian Cotoara (Sibiu) – Daniel Popa (Aiud) și Paul Bogdan Pojar (Cluj). Observatori FRF: Ștefan Poenaru – pentru arbitraj, Valer Răducă – pentru joc (ambii, din București).
Jucătorul meciului: Gabriel Jenaru (Atletic).

Sursa: Ziarul Prahova

Mihai Andries 31 Mar. 2014, 12:41 Stiri
Pe aceeași temă