Dulcea e optimist înaintea derbyului local: „Vom obține cel puțin un punct la Bradu”

Mihai Andries 23 Oct. 2014, 12:48 Stiri
Dulcea e optimist înaintea derbyului local:**

Fotbaliștii de la SCM Ar­geșul Pitești vor să con­­ti­nue parcursul bun din ultimul timp și să a­jungă între primele po­ziții ale clasamentului. E­chi­pa pregătită de A­dri­an Dul­cea are o bună șan­să să urce pe po­di­um, dacă va reuși să în­vingă mâine, în de­plasare, de la ora 15, pe Atletic Bradu. Jocul se anunță unul destul de di­ficil, avînd în vedere că între cele două e­chi­pe sunt rivalități lo­cale. 

Adrian Dulcea este sigur că, dacă fotbaliștii săi vor juca la capacitate maximă, nu au cum să piardă acest meci. „Ne așteap­tă un joc foarte dificil, pentru că întâlnim un adversar cu o foame ma­re de puncte, după ultimele rezultate înregistrate de ei. Întotdeauna meciurile cu Atletic Bra­du au fost foarte dificile din cauza rivalităților locale care există. Sper ca băieții să fie la capacitate maximă la acest meci. Ultimele partide arată o creștere de formă a jocului nostru, dar și o atitudine foarte bună. Sper ca rezultatul de vineri să fie unul pozitiv. Nu îmi este teamă de gazonul sintetic de la Bradu, ci de adversar. Suprafața de joc nu ne convine, pentru că noi suntem obișnuiți pe iarbă. Săp­­tămâna aceasta, am făcut și trei antrenamente pe terenul sintetic de la noi, pentru a ne obișnui cu a­ceas­tă suprafață. Cei de la Bradu au făcut meciuri bune pe propriul teren în acest tur de cam­pionat. Noi suntem pregătiți pentru orice s-ar întîmpla. Echipa de la Bradu joacă destul de agresiv, iar din punct de vedere tehnic stau destul de bine. sunt convins că pu­tem face un meci bun și că vom obține cel puțin un punct. Parcursul echipei de până acum îmi dă mare încredere. Am început târziu pregătirea fizică  și de aceea am avut și un start slab de campionat. A durat ceva timp până când am găsit formula de ba­ză. Automatismele au început să func­ționeze, și încet, încet am început să ne impunem jocul nostru”, a spus principalul alb-violeților.

„Putem ajunge în fruntea clasamentului”

Tehnicianul grupării din Trivale speră ca la finalul acestui tur de campionat să fie pe primul loc: „Nu vreau ca parcursul de până acum să fie doar un simplu foc de paie. Vreau să arătăm că acest parcurs nu este unul întâmplător și că putem fi mult mai sus. Vreau să uităm cât mai repede de ultimul rezultat și să obținem noi victorii. Sincer să fiu, nu mă așteptam ca să fie așa de strâns clasamentul în această serie. Trebuie să fim foarte atenți atenți la meciul cu Bradu, pentru că o victorie te poate urca pe locul 3, iar o înfrângere te poate arunca pe 10-11. Mă așteptam ca două-trei echipe să meargă mai bine și să se detașeze în clasament, dar nu a fost așa. Sunt convins că, dacă vom avea același parcurs ca până acum, putem ajunge în fruntea clasamentului. Îmi doresc să fim echipa cea mai constantă din această serie. Pînă acum, rezultatele contradictorii ne-au ajutat”.

Sursa: Curierul Zilei

Mihai Andries 23 Oct. 2014, 12:48 Stiri
Pe aceeași temă