Revenire importantă la ACS SR Brașov! Și-a încheiat afacerile de vară și s-a reîntors la echipă. „Mi-a fost dor de echipă, de atmosferă, de suporteri”

Marius ANGHEL 26 Sep. 2018, 12:48 Stiri
Revenire importantă la ACS SR Brașov!** Și-a încheiat afacerile de vară și s-a reîntors la echipă.

După ce și-a luat o vacanță de aproape trei luni, în care s-a dedicat afacerilor, Horia Popa s-a întors la antrenamentele stegarilor și spune că este dispus să joace gratis până în iarnă.

Horia Popa a fost unul dintre primii jucători care s-au alăturat proiectului ACS SR Brașov. Însă, imediat după promovarea echipei în Liga a 3-a, Horia Popa anunța că va lua o pauză de la fotbal. Angrenat în afaceri în turism, atât pe litoral, cât și la Brașov, Horia Popa, spunea că va reveni, în toamnă la antrenamente.

„Din cauza situației pe care o am în domeniul meu de activitate, chiar nu-mi permit să-mi neglijez businessul. Asta cel puțin până se termină sezonul pe litoral. Am investit mulți bani și trebuie să mă ocup personal de conducerea afacerii. Totuși, nu doresc să renunț la fotbal definitiv. Am investit multă pasiune, suflet, trăiri și sentimente în această echipă, ca să renunț, dar în această perioadă îmi este foarte greu să fac față antrenamentelor. De altfel ar fi imposibil acest lucru, pentru că sunt mai tot timpul plecat din Brașov. Am discutat cu Florin Stîngă, i-am explicat situația mea și am găsit înțelegere și chiar îi mulțumesc pentru acest lucru. Și în campionatul trecut, în Liga a 4-a, au fost multe momente în care nu am putut participa la toate antrenamentele, la unele ședințe de pregătire am întârziat, la altele nu am fost concentrat 100% din cauza problemelor personale, dar el m-a înțeles. Chiar dacă au fost și câteva amenzi, eu spun că acestea au fost justificate. Important este că el m-a înțeles și m-a băgat să joc de fiecare dată. Mă bucur că am avut și rezultate împreună. A spus că mă respectă pentru tot ce am făcut pentru echipă și acest lucru mi-a picat bine. Mi-a spus că mă așteaptă la echipă cu brațele deschise. Condiția este ca eu să fiu 100% concentrat pe fotbal când voi reveni la echipă”, explica Horia Popa motivul pentru care renunța, temporar, la fotbal.

„Voi juca gratis până în iarnă”

Încă de săptămâna trecută, Horia Popa a revenit la antrenamentele stegarilor și este decis să revină cât mai rapid pe teren. „Am încheiat perioda în care a trebuit să mă ocup de afaceri, astfel că acum mă pot concentra 100% pe fotbal. Am revenit la antrenamente și sper ca în cel mai scurt timp să mă pun la punct cu pregătirea fizică. Mi-a fost dor de echipă, de atmosferă, de suporteri. Era cât se poate de clar că voi reveni doar la ACS SR, pentru că nu mă văd îmbrăcând alt tricou. Am fost primit foarte bine de conducere, de colegi și antrenori, acum urmează să trec și vizita medicală pentru că vreau să joc în cel mai scurt timp. Nu am niciun fel de pretenții materiale, chiar am spus că voi juca gratis până în iarnă”, a spus, pentru Monitorul Expres, Horia Popa, cel care săptămâna trecută a împlinit 25 de ani.

În lot pentru meciul cu Horezu?

Cum lotul brașovean este decimat de accidentări, Alexandru Avram, Emanuel Popa și Raul Rusu, revenirea lui Horia Popa poate fi o soluție în compartimentul ofensiv. Dacă va trece vizita medicală, Horia Popa ar putea prinde lotul pentru meciul de sâmbătă cu Flacăra Horezu, partidă care va conta pentru etapa a 6-a din Seria a 3-a.

După cinci etape, ACS SR Brașov are 9 puncte acumulate și se află pe locul 6 în Seria a 3-a, la două puncte în spatele liderului Turris Oltul Turnu Măgurele, dar și a altor trei echipe.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)
Foto: Cătălin IGNAT

Marius ANGHEL 26 Sep. 2018, 12:48 Stiri
Pe aceeași temă