LSS se implică activ la SR Brașov. „Clubul va intra într-un proces amplu de reorganizare”. Prima decizie: antrenorul Florin Stîngă a primit o nouă funcție

Marius ANGHEL 01 Nov. 2018, 14:19 Stiri
LSS se implică activ la SR Brașov.

Liga Suporterilor Stegari (LSS) se va implica activ, de astăzi, 1 noiembrie, în coordonarea activității administrative a ACS SR Municipal Brașov, echipa care trece printr-o situație financiară extrem de dificilă și în vestiar a început să se vorbească despre desființare.

„ACS SR Brașov va intra într-un proces amplu de reorganizare, iar LSS va prelua coordonarea activității clubului. În această perioadă de tranziție, care va dura până în iarnă, vom colabora cu reprezentanții companiei Maurer Imobiliare. Avem alături de noi juriști, contabili, specialiști în marketing, care vor face o evaluare atentă a ce s-a făcut până acum la echipă. Vrem să dezvoltăm acest proiect cu sprijinul suporterilor, autorităților locale și mediul privat. Suporterii vor veni cu partea lor de contribuție financiară, se poartă discuții cu autoritățile locale, dar și cu numeroase companii din Brașov”, au precizat, citați de Monitorul Expres, reprezentanții LSS, Horațiu Culcear și Alexandru Filip, în cadrul conferinței de presă organizată astăzi de ACS SR Brașov.

O primă măsură luată este avansarea în funcție a antrenorului Florin Stîngă: „De astăzi, Florin Stîngă este noul manager general al clubului. Conducerea clubului va fi asigurată de reprezentanți ai LSS și ai companiei Maurer Imobiliare. Vrem să asigurăm banii necesari pentru salariile jucătorilor, dar și pentru deplasări”.

Stîngă: „Acestă funcție de manager general îmi dă posibilitatea să iau niște decizii care să fie și respectate”

Florin Stîngă simte că munca pe care a depus-o până acum la echipă este apreciată de suporteri. După 10 etape, ACS SR Brașov ocupă locul 4 în Seria a 3-a a Ligii 3, cu 19 puncte, fiind la patru puncte în spatele liderului Flacăra Horezu.

„Este o funcție pe care o respect, asta înseamnă că suporterii au încredere în mine și apreciază munca mea la echipă. Mă bucur că suporterii se implică din nou la echipă. Sunt convins că va fi foarte greu, este un prim pas important, dar eu sper să atragem cât mai mulți oameni lângă a echipă. Le-am spus suporterilor că cel mai important lucru este să fim un club deschis, în care toate lucrurile să se facă la suprafață. Acestă funcție de manager general îmi dă posibilitatea să iau niște decizii care să fie și respectate. Toată lumea de la club trebuie să înțeleagă că nimeni nu este mai presus decât echipa. În ultimele luni, unii s-au crezut mai presus decât echipa, iar de când a plecat Vasile Dochița nu a mai fost disciplină. Nu vreau să se mai întâmple astfel de lucruri. Obiectivul nostru este să acumulăm cât mai multe puncte, iar la finalul turului vom face o analiză. Dacă din iarnă vom fi organizați și vom avea condițiile necesare eu vreau să ne batem la promovare”, a spus și Florin Stîngă, proaspăt numit manager general la ACS SR Brașov.

ACS SR Brașov joacă sâmbătă, de la ora 14:00, în deplasare la Roșiorii de Vede, cu Sporting Roșiori, echipa clasată pe locul 13, cu 11 puncte.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 01 Nov. 2018, 14:19 Stiri
Pe aceeași temă