Rapid se mută din Giulești! Unde vor juca Matulevicius și Voicu în viitorul apropiat

Marius ANGHEL 19 Oct. 2018, 14:25 Stiri

Omul care a preluat conducerea în Giulești, Victor Angelescu, a anunțat că Rapid se va muta la doi pași de bătrânul „Valentin Stănescu”, pe arena din Regie, unde obișnuia să joace Sportul Studențesc. După ce stadionul Giulești va intra în procesul de renovare, băieții lui Pancu vor juca „vis-a-vis”, în Regie.

„Când se va închide Giuleștiul pentru reconstrucția stadionului, ne vom muta pe stadionul din Regie. Acolo vom juca inclusiv în Liga a 2-a”, a declarat omul care deține 40% dintre acțiunile Rapidului, Victor Angelescu, într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor.

Arena din Regie a fost inaugurată în 1920. Ultimul meci în care Sportul Studențesc a evoluat acolo a fost tocmai un meci cu Rapid, în sezonul 2011/2012. Giuleștenii s-au impus atunci cu 2-0. În Regie a mai evoluat, pentru o scurtă perioadă, Viitorul Domnești. Baza este în continuare îngrijită, iar gazonul este menținut la un nivel decent. În jurul stadionului mai funcționează un bazin modern, terenurile de tenis și terenurile sintetice de fotbal.

Pe 12 aprilie, Guvernul a aprobat proiectul de modernizare a arenei din Giulești. Lucrarea va costa 26 de milioane de euro, arena urmând a avea în jur de 14.500 de locuri. Suprafața de joc de pe „noul Giuelești „va avea o lungime de 105 m și o lățime de 68 m, gazonul fiind natural ranforsat sintetic și dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigație și încălzire. Va fi modernizată o pistă de atletism pentru antrenament sub tribune. Vor exista 28 de locuri de cazare pentru sportivi, dar și spații administrative sau zone cu magazine și fast-food. Vor fi 70 de locuri pentru persoane cu dizabilități, dar și sectoare VIP sau destinate mass-mediei

Așa va arăta stadionul din Giulești în 2020

Marius ANGHEL 19 Oct. 2018, 14:25 Stiri
Pe aceeași temă