Rapid debutează oficial în noul sezon la Miroslava: „Obiectivul nostru imediat este să aducem o echipă de primul eșalon pe Areni”

Marius ANGHEL 26 Aug. 2014, 14:36 Stiri
Rapid debutează oficial în noul sezon la Miroslava:**

Gata cu vacanța competițională pentru fotbaliștii de la Rapid. După două luni și jumătate de pauză, în care a evoluat doar în jocuri amicale, formația suceveană va disputa primul meci oficial al sezonului 2014-2015 astăzi, în compania grupării de Liga a III-a Știința Miroslava. Partida contează pentru turul al IV-lea al Cupei României la fotbal și se va disputa într-o singură manșă, pe terenul formației mai slab cotate, cu începere de la ora 17.30.

Adversara sucevenilor este sponsorizată de Primăria din Miroslava, județul Iași, o comună foarte bogată de altfel, care are pe teritoriul său o mulțime de centre comerciale. Echipa este antrenată de ex botoșăneanul Cristi Ungureanu și de Irinel Ionescu, fostul fundaș al Cetății Suceava, obiectivul ieșenilor fiind promovarea în Liga a II-a la finalul următorului sezon competițional. Știința Miroslava s-a calificat în turul al patrulea după ce a eliminat pe CSM Pașcani, unicul gol al confruntării fiind marcat de humoreanul Bogdan Botezatu, jucător care a fost transferat în această vară de la Bucovina Pojorâta.

„Vom trata cu maximă seriozitate acest meci, pentru că obiectivul nostru imediat este să aducem o echipă de primul eșalon pe Areni. Cred că este în puterile noastre să realizăm acest lucru, mai ales că și suporterii noștri doresc să vadă, după atâta vreme, o echipă de Liga a I evoluând într-un meci oficial pe Areni”, a declarat tehnicianul Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

Plecând de la campania de transferuri foarte reușită din această vară rapidiștii par favoriți, chiar dacă nu vor putea conta în acest meci pe aportul jucătorilor Velescu (suspendat) și Marinkovic (accidentat).

În eventualitatea în care vor trece de Știința Miroslava, sucevenii se vor confrunta pe data de 10 septembrie, în turul următor, cel mai probabil cu învingătoarea din meciul Cetatea Târgu Neamț – FCM Dorohoi. Așadar, culoarul pare unul favorabil, în condițiile în care, pe 24 septembrie, în faza șaisprezecimilor, vor intra în cursă și cele 18 formații de Liga I.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 26 Aug. 2014, 14:36 Stiri
Pe aceeași temă