Puncte liniștitoare pentru Sebiș

Mihai Andries 03 Nov. 2012, 14:52 Stiri
Puncte liniștitoare pentru Sebiș

Crișul Alb se liniștește în trecerea sa prin Sebiș, după ce Naționalul și-a adăugat trei puncte în urma întâlnirii cu Jiul Petroșani. Succesul a purtat semnătura aceluiași Ember, care a decis meciul în primul sfert de oră, printr-un nou gol cu greutate. Meciul a rămas la discreția trupei lui Roland Nagy, care a mai ratat o lovitură de pedeapsă în prelungiri, prin Alin Coțan.

„A fost un meci mai mult de uzură, după 1-0 am ratat cam mult, cei din linia de atac s-au concentrat mai greu în fazele de finalizare. Una peste alta, sunt mulțumit că acumulăm încă 3 puncte. Avem 13 puncte și urcăm. Sper să terminăm cu bine turul, în prima jumătate a clasamentului, apoi iarna ne va sta la dispoziție pentru a ajusta, analiza și lua măsurile necesare pentru continutate fără emoții”, a povestit Gheorghe Feieș, susținut și la acest meci de prietenul și omologul său pîncotan Iosif Retter.

Național: Merșca – Cornea, Jude, Situwe, Botiș – Bozian, Ember, Necșulescu, Coțan – Capătă, Țârlea. Pe bancă: Soltesz – Berar, Ivancea, Avădanei, Toader, Budur, Cr. Feieș.

Jiul: A. Tonca – R. Sandu, Kalai, Firan, Ungur, V. Tudorache, Drăghici, Teodorescu, Caravan, Moldovan, Filip. Pe bancă: Tecsan – Ursachi, Crișan, Arcuși,

Arbitri: Răzvan Drăgoi – Alin Botaș, Andrada Aloman (toți Timișoara). Observatori: Valer Vancea (Oradea), Traian Marchiș (Baia Mare).

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 03 Nov. 2012, 14:52 Stiri
Tags:
Pe aceeași temă