Protest pe Olteț! Jucătorii de la FC Balș au refuzat să se antreneze

Mihai Andries 21 Jan. 2014, 07:00 Stiri
Protest pe Olteț!** Jucătorii de la FC Balș au refuzat să se antreneze

Deși luni ar fi trebuit să participe la prima ședință de pregătire din acest an, jucătorii de la FC Balș au refuzat să se schimbe și să se antreneze.

Aceștia protestează pentru că nu și-au primit banii promiși și au anunțat că nu își vor relua ședințele de pregătire până când nu își vor lua restanțele. Antrenorul de la FC Balș, Victor Naicu, spune că decizia de a nu se antrena aparține jucătorilor și nu are cum să-i constrângă să intre pe teren.

„Domnul Cincă ne-a anunțat că echipa va fi preluată de altcineva. Jucătorii au refuzat să se antreneze pentru neplata salariilor pe două luni, am intrat în cea de a treia. Jucătorii așteaptă să vadă ce decizie s-a luat la nivelul clubului, eu nu am cum să-i conving să se antreneze. Suntem cu timpul la limită, iar dacă se va continua, vom avea probleme cu pregătirea. Personal aș vrea să continui la FC Balș, dar nu în asemenea condiții”, a spus Victor Naicu.

Deși a avut statutul de nou-promovată, FC Balș a avut un parcurs bun în Liga a III-a, încheind turul pe locul al doilea în clasamentul seriei a III-a.

Sursa: Gazeta Nouă

Mihai Andries 21 Jan. 2014, 07:00 Stiri
Pe aceeași temă