Prometeul a „furat” globul de metal de 3 puncte!

24 Oct. 2011, 01:45 Stiri

Meciul de vineri de pe al doilea teren al Clinceniului a consemnat primul eșec al Metaloglobusului din meciurile de acasă după patru victorii care mai de care mai neașteptate. După 2-0 cu Mătăsari, 3-0 cu Caracal, 1-0 cu Vișina Nouă și 3-1 cu Ghecon Lăpușata (Calafat), a venit și primul meci fără gol marcat pentru bucureșteni.

Din păcate pentru ei, cei care au marcat au fost oaspeții, prin Dinu. Cu prețul accidentării după intervenția mai tare a unui fundaș advers,, acesta a speculat o fază rapidă de contraatac a craiovenilor pornită de la un balon pierdut de Rață. Metaloglobus a făcut cel mai slab meci de pe teren propriu, pierzând cele trei puncte după ce ofensiva a scârțâit serios, în frunte cu M. Stan și Tamara, ultimul schimbat încă din minutul 25 cu Orășanu! Că tot vorbim de schimbări, gazdele au fost nevoite să îl schimbe pe portarul Mărunțelu după o ciocnire cu Bălă, bucureșteanul fiind făcut groggy.

Chiar dacă mai bătrâni ca vârstă, oltenii au speculat slăbiciunile gazdelor, închizând culoarele spre poarta lor cu o apărare în 5 fundași. Atunci când defensiva a mai cedat a existat veteranul Băluță (39 de ani) care a dat siguranță echipei. Doar cu Bălă în față, Prometeu a reușit să dea lovitura la Clinceni luând toate punctele puse în joc și reducând diferența în clasament dintre cele două echipe la doar două puncte!

METALOGLOBUS – PROMETEU 0-1 (0-0) V. Dinu 68

Metaloglobus: Mărunțelu (25 Nedelcu) – T. Marin, Lupșanu, R. Diouf, Bondar (cpt.) – Potecea, Rață (69 Șt. Stângă), E. Vlad (73 R. Iordache), Anghelini – Tamara (25 Orășanu), M. Stan. Antrenor: Octavian Ștefan Rezerve neutilizate: P. Simion, V. Popescu, Dr. Nițu

Prometeu: Băluță (cpt.) – Ștefănoaica, I. Grecu, R. Diță, Cl. Sandu, E. Enache (90 Vătu) – Val. Dinu (69 Bratoveanu), Stamin (85 Puchiu), Ștoiu, D. Popescu – Bălă (82 M. Ghiță). Antrenor: Paul Răducan Rezerve neutilizate Gae, Al. Cârstea, I. Corcoveanu

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

Press ENTER to look up in Wiktionary or CTRL+ENTER to look up in Wikipedia
24 Oct. 2011, 01:45 Stiri
Pe aceeași temă