Progresul Spartac, campioană de toamnă în Seria a 2-a a Ligii 3. Nou-promovata a încheiat turul cu o victorie în fața echipei FCSB 2, cu „vedetele” Golofca, Amorim și Pleașcă pe teren

Marius ANGHEL 17 Nov. 2017, 17:51 Stiri

Echipa a doua a celor de la FCSB merge prost în Liga a 3-a. Fotbaliștii antrenați de Alin Dumitriu s-au făcut de râs în partida disputată astăzi, pe teren propriu, împotriva liderului Progresul Spartac, o nou-promovată. A fost ultima etapă a turului și ultimul meci oficial din 2017 pentru cele două echipe.

Deși a condus cu 1-0 în prima repriză, cu golul lui Cătălin Golofca din minutul 30, FCSB 2 a cedat după pauză și a pierdut cu 3-1. Totul în pofida faptului că pe teren s-au aflat, încă din primul minut, fotbaliști cu o valoare teoretică mult peste cea a competiției.

Astfel, pe lângă marcatorul Golofca, la FCSB 2 au mai jucat De Amorim și Pleașcă. Mai mult, titulari au fost și mulți dintre tinerii care au fost sau care încă mai sunt în vederile lui Nicolae Dică pentru prima echipă, așa cum este cazul lui Szecui și Pacionel.

Pentru Progresul au întors scorul George Apostol (62), Daniel Stoian (78) și Ciprian Stanciu (89).

Progresul Spartac, campioana de toamnă a Seriei a 2-a

Înfrângerea o face pe FCSB 2 să coboare un loc în clasament, aflându-se acum pe poziția a șaptea din cele 14 cluburi înscrise în Seria a 2-a a Ligii a 3-a. În schimb, Progresul Spartac este surpriza plăcută a acestui sezon și la finalul turului se situează pe primul loc, cu două puncte avans în fața favoritei la promovare SSC Farul Constanța, care astăzi a câștigat cu 6-0 la Sportul Chiscani.

 

Vezi CLASAMENTUL Seriei a II-a

FCSB 2 – Progresul Spartac    1-3
Cătălin Golofca 30′ / George Apostol 62′, Daniel Stoian 78′, Ciprian Stanciu 89′

FCSB II: Lupescu – Szecui, Popescu, Pleașcă, Pacionel, Botă, Pham Huy, Gavrilă, Nicola, Golofca, De Amorim
Progresul: Răduță – Parfeon, Neacșu, Stoian, Grigore – Frangu, Apostol, Donca – Nechita, Stanciu, Lixandru. Au mai intrat: Leafu, Zaharia, Tudorache și Dedu

Liniile de clasament ale celor două echipe la finalul turului:

1.     Progresul Spartac     13     11     1     1     47-13     34 pct.
7.     FC FCSB 2     13     7     2     4     42-21     23

Foto: Progresul Spartac

Marius ANGHEL 17 Nov. 2017, 17:51 Stiri
Pe aceeași temă