Primarul din Clejani „tună” după înfrângerea de la Clinceni! „Retrag echipa din campionat din cauza arbitrajului”

01 Oct. 2011, 19:12 Stiri
Primarul din Clejani

Inter Clinceni a câștigat cu 2-0, în această după amiază, meciul de pe teren propriu împotriva echipei Rapid Clejani. La finalul meciului, primarul noii promovate, Rapid Clejani, era extrem de supărat din cauza arbitrajului și a delegării făcute de CCA. Edilul spune că tușierul Costin Florescu trăiește în Clinceni și că tot meciul a favorizat echipa gazdă, lucru ce a dus și la rezultatul favorabil al Interului. Totodată, Florin Nidelea spune că retrage echipa din campionat din cauza arbitrajului și că va face memoriu împotriva lui Florescu.

„Cum e posibil ca un arbitru din comuna respectivă să arbitreze meciul de pe teren propriu al acelei echipe din localitate. Așa s-a întâmplat astăzi la Clinceni. Tușierul e din Clinceni, stă la casa părinților. Nu știu ce o fi având el trecut în buletin, însă cu siguranță știu că locuiește cu părinții, într-o vilă, de altfel, pe care nu știu de unde o are. Pe mine m-a verificat A.N.I., pe el de ce nu-l verifică nimeni, deși taică-su e pensionar și nu are bani. Îl strigau spectatorii din tribună să-l întrebe pe unde mai arbitrează frac-su. Să nu mai zic că stătea numai la banca gazdelor.

Eu stau în Bragadiru, am un magazin și trece mereu pe acolo și-l întreb unde se duce. Se duce acasă, la Clinceni, la casa părinților.

La Clinceni e măcelărie. Toți arbitrii îi favorizează acasă, așa au făcut toți, așa au făcut și cu Braziul. Nu se mai poate așa ceva. Se pierde faima sportului românesc. Dacă noi nu facem valuri să-i stârpim nu o să facă nimeni nimic. Nu o să se termine niciodată, o să ne fure în continuare. Mă întreb de ce nu-l vede nimeni și pe cel ce face delegările acum, că pe Avram deja l-au luat. Eu nu mai pot, retrag echipa din campionat din cauza arbitrajului. Nu are rost să investesc și să fiu furat în halul ăsta. Am adus echipa din liga județeană Giurgiu în Liga a III-a pentru ce? Au avut două faze în care au dat două goluri. Le-au dat penalty și i-au împins din spate tot timpul. Ne-a dat și nouă un penalty în ultimul minut de ochii lumii și l-am pus pe jucător să bată pe lângă.

Luni o să mă duc la Federație să depun actele de retragere din campionat.”, a spus Florin Nidelea, primarul comunei Clejani.

Meciul dintre Inter Clinceni și Rapid Clejani a fost arbitrat de Mihai Ene (București) și de tușierii Costin Florescu (București) și Adriana Marinescu (București).

În urma victorie cu scandal de astăzi, Inter Clinceni a depășit în clasament pe Rapid Clejani, cu cele 12 puncte acumulate în primele șapte etape clasându-se pe poziția a cincea. Giurgiuvenii au 11 puncte și sunt pe locul șase, însă dacă primarul comunei nu se va răzgândi și va retrage echipa, Federația le va anula punctele din aceste meciuri.

Articol scris de Marius ANGHEL

01 Oct. 2011, 19:12 Stiri
Pe aceeași temă