Primarul din Caransebeș „visează cu ochii deschiși”: „Vom promova”

Marius ANGHEL 23 Jan. 2014, 13:32 Stiri
Primarul din Caransebeș

FC Caransebeș și-a anunțat intențiile clare de a juca din toamnă în Liga a II-a, iar pentru asta fotbaliștii gugulani se bucură de sprijinul total al administrației publice locale.

Lideră la finele primei jumătăți de campionat, echipa antrenată de Alin Artimon s-a întărit în această iarnă pentru a fi lipsită de mari emoții în retur și, mai ales, în play-off. FC Caransebeș s-a despărțit de Eduard Zele, Nicu Bona și Ion Feneș, dar i-a adus în schimb pe portarul Darius Haidău, de la Gloria Reșița, Dragoș Săulescu, un tânăr foarte talentat venit de la Muncitorul Reșița, Cristi Poiană, jucător care a trecut pe la Dinamo la un moment dat, Cristian Ionescu, de la CSM Râmnicu Vâlcea, și Cristian Fara, venit de la Național Sebiș.

Antrenorul Alin Artimon e mulțumit de eforturile primarului Marcel Vela și ale prietenului său Dan Alexa, finanțator al echipei, și e încrezător în ceea ce privește șansa echipei la promovare. La fel de optimist este și edilul-șef. ,,Vom promova pentru că am semănat și clădit cu răbdare și dragoste pentru sport în acest proiect. Alături de Dan Alexa și Alin Artimon facem o echipă care visează cu ochii deschiși să ajungă până în Divizia A. Nu ne îmbătăm cu apă rece ca să spunem că forța de a susține la asemenea nivel o echipă de fotbal o are doar Consiliul Local. Avem prieteni și relații de suflet cu oameni responsabili din această țară, cu români care au potențial financiar și alături de un primar optimist și romantic, ce visează cu ochii deschiși, cred că se va găsi cea mai bună formulă pentru un fotbal de performanță în Banatul de munte”, a declarat primarul Marcel Vela pentru expressdebanat.ro.

Marius ANGHEL 23 Jan. 2014, 13:32 Stiri
Pe aceeași temă