„Poate jucăm de la anul pe Dan Păltinișanu”. Ce a spus Drăghici depre încercarea ratată de „panenka” împotriva Lupacului

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 21 Jun. 2015, 03:43 Stiri

Golgheterul lui ASU Poli a marcat o dublă în prima manșă a barajului cu Lupac, scor final 5-1. Octavian Drăghici putea să aibă chiar un hattrick în cont, dar a irosit a doua lovitură de la 11 metri dictată pentru timișoreni deoarece a eșuat să-l învingă pe Petruț și printr-o scărită. Atacantul timișorean nu regretă foarte mult execuția și crede că „Dan Păltinișanu” putea fi și pe jumătate plin dacă se juca acolo meciul cu „croații”.

ASU Poli a trebuit să revină de la 0-1 cu Voința Lupac. Golul egalizator i-a aparținut lui Tavi Drăghici, care a mai înscris azi și reușita de 4-1 a echipei sale, după un penalty. Putea fi și 6-1 din piciorul aceluiași atacant, dar vârful timișorean a ratat execuția, „panenka” sa fiind reținută în doi timpi de portarul Petruț. „Ne așteptam prima oară să nu primim gol, dar ne-au surprins cu un șut. O ocazie au avut în prima repriză. Important e că am revenit și am câștigat, spun eu, categoric. Puteam să mai dau, chiar eu, un gol, acum îmi pare rău că am dat scăriță, dar mai avem un meci de jucat, o manșă. Dacă o vom trata la fel, vom câștiga și vom promova”, a declarat Tavi Drăghici după joc.

„Am început greoi, chiar nu știu, poate și publicul a creat o presiune în plus. Ne bucurăm că la pauză domnul profesor ne-a instruit foarte bine și am revenit. Eu nu-i văd în stare, dar în fotbal s-au întâmplat atâtea”, a mai spus fostul divizionar A. Acesta a spus că nu regretă execuția „fină” încercată, deoarece a vrut să-i răsplătească și mai mult pe suporteri. „Un pic m-a certat la final (n.r. Sorin Brîndescu). Sincer, pe de o parte regret, pe de o parte nu, am vrut să fac și puțin spectacol pentru suporteri. A fost o atmosferă foarte frumoasă, ne bucurăm că a fost atâta lume alături de noi. La fiecare meci e al 12-lea jucător și îi așteptăm în număr mare și la Lupac”, a precizat Drăghici.

Atacantul e convins că dacă s-ar fi jucat pe „Dan Păltinișanu” numărul celor câteva mii de spectatori prezenți s-ar fi înmulțit considerabil: „Dacă jucam pe Dan Păltinișanu eram poate 10-15 mii de persoane. Îmi pare rău, dar asta e, poate jucăm de la anul”.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 21 Jun. 2015, 03:43 Stiri
Pe aceeași temă