Pistol, scos de pe teren cu Salvarea , în derbyul Ilfovului

Mihai Andries 09 Mar. 2013, 10:59 Stiri
Pistol, scos de pe teren cu Salvarea**, în derbyul Ilfovului

Meciul de ieri dintre Berceni și Ștefănești a fost unul de povestit nepoților, plin de evenimente din minutul 1 până în minutul 100, căci atât a durat din cauza prelungirii justificate ca urmare a unui accident nefericit, care se putea solda cu consecințe dramatice.

În minutul 58, în faza premergătoare faultului stupid comis în careu de Manciu, a avut loc un duel aerian în care au fost implicați Pistol, Bănaru și Marinescu. Pistol a sărit cel mai sus, însă la aterizare s-a răsucit în aer și s-a împiedicat de picioarele lui Bănaru, aflat în cădere între cei doi fundași ai Ștefăneștiului. Din păcate pentru el, Pistol a căzut nefericit pe spate, lovitura de sol prinzându-l cu gâtul într-o poziție nefirească. Șocul a fost puternic, jucătorul nemaifiind în stare să se miște.

Nimeni nu și-a dat seama pe moment de gravitatea accidentării, centrul acțiunii fiind mutat pe faultul din careu al lui Manciu, petrecut în continuarea fazei în care s-a accidentat Pistol. A trecut destule momente până colegii și centralul Robert Dumitru au realizat problema gravă a fundașului și imediat s-a cerut intrarea staffului medical al Ștefăneștiului. Panica s-a instalat în rândul oaspeților când și-au dat seama că Pistol are probleme serioase și a fost solicitat ajutorul medicului de pe salvare. Lui Pistol i s-a pus un guler cervical și a fost necesară intrarea ambulanței pentru a-l ridica de pe teren.

Jucătorul a fost transportat de urgență la spitalul Bagdasar și a fost supus unui examen de specialitate. După fluierul de final al meciului, oficialii clubului din Ștefănești au fost la spital pentru a afla detalii despre situația jucătorului și, din discuțiile purtate cu aceștia, am aflat că a fost vorba de o întindere cervicală provocată de impactul cu solul, însă Pistol este în afara oricărui pericol. Mai mult, jucătorul a fost scos din spital încă de azi noapte, însă va fi obligat la un repaus total de mai multe zile pentru a se reface. Cum el va fi suspendat în etapa viitoare din cauza primirii celui de-al patrulea galben al sezonului în meciul de ieri, Pistol va avea timp destul pentru a-și reveni.

VEZI IMAGINI CU ACCIDENTAREA JUCĂ‚TORULUI ȘI INTERVENȚIA CADRELOR MEDICALE

Sursa: IlfovSport

Mihai Andries 09 Mar. 2013, 10:59 Stiri
Pe aceeași temă