Pe muchie de cuțit

23 Nov. 2011, 01:51 Stiri
Pe muchie de cuțit

Ultima partidă de pe teren propriu a echipei ialomițene din această primă jumătate a campionatului a însemnat al doilea succes la limită și devansarea adversarei directe în lupta pentru ocuparea unui loc ferit de grijile retrogradării. Dar câtă suferință pentru formația condusă de vulcanicul tehnician Nica!

Dacă este să folosim un termen din box, primul mitan a fost câștigat la puncte de cei din Balotești, formația ilfoveană având ghinionul să țintească rădăcină barei porții lui Sava (30), la o lovitură liberă expediată de Dănuț Chiriță, și apoi transversala, la un contraatac-manual prin Al. Badea (40). Gazdele au avut o ocazie mare prin C. Toader (36), când goal-keeper-ul Mincu s-a opus excelent. În minutul 29 gazdele au reclamat un fault la Pascale în suprafața de pedeapsă, dar nu s-a acordat nimic.

Pauza a fost un sfetnic bun pentru cei din Axintele, care au asaltat poarta adversă, iar situațiile de gol nu au întârziat să apară: Gheorghiu în două rânduri (62 și 66) și apoi Vintilă al cărui șut din minutul 84 s-a oprit în plasa laterală a porții lui Mincu. Forcingul final al gazdelor a însemnat și izbăvirea, care a venit în minutul 87, atunci când la o incursiune pe flancul stâng, Gheorghiu este faultat în careu de Găman, iar lovitura de pedeapsă este transformată de Petrică Ungureanu (foto)

Viitorul Axintele: Sava (cpt.) – Wincentovicz, Oprișan, Simion, M. Ionică – Al. Ștefan (50 Gheorghiu), D. Florea, Munteanu (76 Al. Radu), Cană (65 P. Ungureanu) – Al. Pascale (60 Vintilă), C. Toader. Antrenor: Ion Nica

CS Balotesti: Mincu – Robu, M. Găman, Tudor, Flămânzeanu (65 M. Gheorghe) – D. Chiriță (50 Stârpici), Pojer (cpt.) (70 I. Sandu), Mânzatu, V. Andrei (82 A. Ioniță) – Marinaș, Al. Badea. Antrenor: Ion Manea.

Stadion: Axintele, județul Ialomița; Spectatori: 250.
Arbitru: Victor Chiriazic (Tulcea); Asistenți: Alexandru Midvichi (Tulcea) și Adrian Niță (Ploiești)

Articol de Ștefan DUMITRU
Foto de Mihai ANDRIEȘ

23 Nov. 2011, 01:51 Stiri
Pe aceeași temă