Paul Codrea revine în antrenorat și preia o echipă pe care a mai condus-o. „Sunt foarte încrezător că echipa va urca în clasament”

Marius ANGHEL 13 Dec. 2018, 18:15 Stiri
Paul Codrea revine în antrenorat și preia o echipă pe care a mai condus-o.**

După o perioadă de pauză, după ce ultima dată a condus-o pe Ripensia, Paul Codrea (37 de ani) antrenează din nou. Fostul internațional a revenit „acasă”, la cârma echipei din comuna periurbană a Timișoarei, Ghiroda. Codrea se ocupă de ultimele sesiuni de pregătire ale jucătorilor, după ce tandemul Remus Steop – Orlando Trandu a plecat de la formația de Liga a 3-a.

De altfel, pentru Codrea, este o revenire la Ghiroda. În trecut, fostul mijlocaș le-a mai antrenat și pe ASU Politehnica și Ripensia. La aceștia din urmă a antrenat ultima dată, în Liga 2. A durat destul de puțin, deoarece, în această primăvară, supărat că președintele de atunci al Ripensiei, Radu Ienovan, i-a reproșat că nu a făcut o anumită schimbare, Codrea și-a dat demisia. Fostul internațional care a evoluat ani buni în Italia plecase de la Ghiroda pentru Ripensia.

„Noi avem un raport un pic altfel, tot timpul ușa a fost deschisă. Și din partea mea, nu am plecat de rău la Ripensia”, a spus Codrea.

Prezent la amicalul de miercuri cu ACS Poli

CSC Ghiroda și Giarmata Vii a jucat miercuri un amical cu ACS Poli, terminat la egalitate, scor 0-0, pe arena Electrica. Codrea spune că echipa mai are nevoie de transferuri. „Am vrut să-i văd pe băieți. Pe majoritatea îi știam. E un meci de final de sezon, ritmul nu a fost extrordinar. Dar mi-au lăsat o impresie bună. Probabil vor mai fi discuții dacă sunt nemulțumiți care vor să plece. Îmi doresc să aduc jucători. Azi nu am avut decât șase rezerve. Vrem să ne întărim valoric și numeric. Sunt foarte încrezător că echipa va urca în clasament”, a mai spus Codrea.

Fostul internațional îi va mai avea în staff pe antrenorul cu portarii și preparatorul fizic din stafful ui Remus Steop. Ca jucător, Paul Codrea a activat la Dinamo, Poli Timișoara, FC Argeș, Genoa, Palermo, Perugia, Torino, Siena, Bari și Rapid.

CSC Ghiroda și Giarmata Vii ocupă locul 13, retrogradabil, în Seria a 4-a a Ligii a 3-a, cu 16 puncte acumulate în 15 etape.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 13 Dec. 2018, 18:15 Stiri
Pe aceeași temă