Panciu s-a distrat cu Partizanul Merei

04 Aug. 2009, 12:20 Stiri
Panciu s-a distrat** cu Partizanul Merei

Echipa de fotbal FC Panciu a cîstigat cu 6-1 (4-0) partida de verificare disputată sîmbată pe terenul Metalul din Buzău în compania echipei Partizanul Merei (Buzău), grupare care a reușit promovarea în liga a III-a.

 

Elevii antrenorilor Ionică Serea și Dănuț Bolocan au repetat prestațiile bune din jocurile amicale și s-au impus într-o manieră categorică. Păncenii au început partida în forță și după un sfert de oră conduceau deja cu 3-0, după golurile marcate de Covaci (4), Dobrescu (9) și Predoiu (14). Același Predoiu și-a trecut în cont dubla în minutul 45.

 

În actul secund, pe fondul schimbarilor efectuate de cei doi antrenori, FC Panciu a redus motoarele, dar a înscris de două ori, prin Tudor și Costin, golul de onoare al gazdelor fiind marcat de Manolache (85).

 

FC Panciu a jucat cu: Ionel – Ionescu, Constantinescu, Parlac, Cl. Mihai – Covaci, Bira, Dutu, Stoian – Predoiu, Dobrescu. Au mai intrat in teren pe parcursul meciului portarii Ionel si Gordin si jucatorii de cimp Ionica, R. Stan, Ungureanu, Cioran, Corbea, Costin, Tudor.
 

 

articol scris de George Dumitru

04 Aug. 2009, 12:20 Stiri
Pe aceeași temă