Ordine în vestiar la FC Hunedoara!

Marius ANGHEL 02 May. 2013, 13:40 Stiri
Ordine în vestiar** la FC Hunedoara!

După al doilea eșec în retur domnișoara Alina State a luat atitudine: a schimbat căpitanul! Noul lider al FC Hunedoara este Daniel Ambruș

Înainte să fie detronată din fotoliul de lider al Seriei a V-a a Ligii a III-a, FC Hunedoara și-a schimbat și căpitanul de echipă. Mijlocașul Janos Vajda a fost nevoit să-i cedeze banderola colegului său din defensivă, Daniel Ambruș. Decizia de înlocuire a liderului hunedorenilor a aparținut principalului finanțator al FC Hunedoara, Alina State și a fost luată imediat după înfrângerea de la Oradea, cu CS Oșorhei (scor 0-1).

„Dacă la începutul campionatului jucătorii și-au ales democratic căpitanul, înainte de meciul cu Seso am ales eu pentru echipă un alt căpitan, o alta atitudine: Daniel Ambruș. Un jucător care să îi îmbărbăteze pe jucători și care să le ridice fruntea sus”, a scris pe contul personal de FB, Alina State.

Însă, mutarea nu a avut efectul scontat. La primul joc cu Ambruș (foto), căpitan FC Hunedoara a remizat, scor 0-0, pe terenul lui Seso Câmpia Turzii rezultat în urma căruia a cedat primul loc în clasament!

„Probleme în vestiar”

Altfel, atmosfera la echipă nu e deloc una bună în retur mai ales după ce FC Hunedoara a pierdut prima poziție în clasament în favoarea Olimpiei Satu Mare stare admisă și de președintele Consiliului Director al FC Hunedoara. „La primele probleme din retur, s-au împărțit și jucătorii în vestiar. Bai mare asta!.”, a mai spus pe FB, State.

Altfel, mijlocașul Robert Cristian a fost blamat pentru că după eșecul de la Oradea a anunțat pe FB că pleacă la Timișoara să se distreze.

Iar suporterii nu pot uita secvențele ce au urmat după ce Adrian Cuciula a deviat mingea în proprie poartă: căzut pe gazon niciunul dintre colegii săi nu a venit să îl ridice, să-l îmbărbăteze…

FC Hunedoara joacă mâine, de la ora 18:00, pe teren propriu, cu Plimob Sighetu Marmației.

Articol scris de Sami Tamaș

Foto: FB FC Hunedoara

Marius ANGHEL 02 May. 2013, 13:40 Stiri
Pe aceeași temă