Opric: „Simeria nu va arbitra lupta la promovare”

12 Jan. 2012, 14:52 Stiri
Opric:** „Simeria nu va arbitra lupta la promovare

CFR Simeria a terminat turul campionatului pe locul 3, cu 27 de puncte, în C5. Pentru retur, antrenorul Marius Opric (foto, 37 de ani) își dorește ca echipa sa să urce în clasament. La patru puncte în urma liderului ACS Recaș, tehnicianul spune răspicat că nu se gândește la promovare, însă nici nu va face jocul niciunei alte echipe implicate în lupta pentru locul 1.

– Cu ce gânduri repornește la drum în noul an CFR Simeria?
– Cu gânduri bune. Ne propunem și ne vom pregăti să urcăm mai sus în clasament sau, cel puțin, să ne păstrăm poziția pe care am încheiat turul.

– „Mai sus” poate însemna și locul 1 promovabil în Liga a doua. Se gândește CFR Simeria la promovare?
– Deocamdată nu ne putem gândi la promovare.

– Cine vă oprește?
– În primul rând, infrastructura. CFR Simeria nu dispune de un stadion care să întrunească toate cerințele pentru obținerea licenței pentru Liga a II-a. Dar mai sunt și alte probleme de pus la punct.

– Conjudețeana FC Hunedoara a pus ochii pe Andrei Făgărășanu. Îl dați?
– Dacă ar fi să plece de la Simeria eu mi-aș dori ca Andrei să ajungă la o echipă dintr-un eșalon superior, nu să bată pasul pe loc. La ce calități are, eu îl văd pe Făgărășanu făcând față cu brio la orice echipă din liga a doua.

– Dacă tot nu sunteți interesați de primul loc, v-ați gândit să arbitrați lupta la promovare?

– Nici gând. Nu ne interesează. Noi vom juca doar pentru noi și doar pe teren nicidecum pentru FC Hunedoara, ACS Recaș sau Bihorul Beiuș. Vom încerca să obținem maximum din fiecare meci.

Articol și foto de Sami Tamaș

12 Jan. 2012, 14:52 Stiri
Pe aceeași temă