Opric explică rezultatele neașteptate din retur

12 Apr. 2012, 12:17 Stiri
Opric** explică rezultatele neașteptate din retur

Antrenorul lui CFR Simeria, Marius Opric pune seria de 4 meciuri fără victorie pe seama lipsei de concentrare și a greșelilor personale făcute de jucătorii săi.

Clasată pe locul 2 la finele lui 2011, CFR Simeria a început cu dreptul returul: victorie externă la FC Școlar Reșița (1-0). Apoi nimic nu s-a mai legat pentru „feroviari” care au strâns doar 3 puncte din 12 posibile după trei rezultate de egalitate: scor, 2-2 cu CF Bihorul Beiuș și tot 2-2 cu FC Timișoara II, ambele pe teren propriu! și 1-1 în deplasare la Gloria Arad remize între care s-a interpus înfrângerea de pe terenul liderului din C5, ACS Recaș (1-2).

„Am făcut multe greșeli personale în aceste jocuri care au fost speculate și taxate de adversar. Este vorba și de lipsă de concentrare dar și de nenoroc. Altfel, eu sunt mulțumit de jocul echipei. Am dat gol meci de meci iar de câteva ori conduși fiind am întors rezultatul”, a explicat Opric care speră ca elevii săi să lege șirul victoriilor cu proxima ocazie.

Vor să bată FC Hunedoara

În următoarea etapă CFR Simeria va primi replica conjudețenei FC Hunedoara. „Pentru noi jocul cu FC Hunedoara este unul special doar din prisma faptului că vom înfrunta o echipă din județ. Altfel, este un meci ca oricare altul în care avem un singur scop: să câștigăm”, a prefațat Opric derbi-ul județean cu FC Hunedoara. Jocul este programat să se dispute mâine cu începere de la ora 17:00.

În tur CFR Simeria a învins, în deplasare, scor 1-0, pe FC Hunedoara. Înaintea jocului direct CFR Simeria e pe locul 6, cu 33 de puncte în C5 iar FC Hunedoara pe poziția secundă cu 40 de puncte.

9 victorii are CFR Simeria în campionat

Articol scris de Sami Tamaș

12 Apr. 2012, 12:17 Stiri
Pe aceeași temă