Omul de afaceri care a preluat ACS Șirineasa ascunde tranzacția. „Nu mă bag în fotbal, ajut din puținul meu ca să facem o treabă bună la Târgu Jiu”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 13 Jul. 2017, 10:41 Stiri
Omul de afaceri care a preluat ACS Șirineasa ascunde tranzacția.**

Omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină a preluat echipa de Liga a 3-a ACS Șirineasa și intenționează să evalueze lotul, pentru a stabili câți jucători va opri pentru sezonul viitor. Astfel, echipa pregătită de Gabi Mangalagiu va juca vineri, de la ora 17:30, un meci amical la Dăești, cu Viitorul, formație care a cucerit titlul județean în Vâlcea, dar nu a trecut ulterior de barajul de promovare. Cu siguranță, Nicolae Sarcină va fi mâine la Dăești, alături de apropiații săi, cu care se va sfătui în privința jucătorilor pe care îi poate păstra la echipă.

După ce a preluat controlul la ACS Șirineasa prin intermediul apropiaților săi, Nicolae Sarcină se implică activ și va depune zilele viitoare la Judecătorie cerere de schimbare a numelui și sediului social al clubului, pe care intenționează să îl mute într-o localitate din Gorj, cel mai probabil la Târgu Cărbunești. Asta în condițiile în care la Târgu Jiu există Pandurii, un club cu tradiție în fotbalul românesc, cu participări în cupele europene și care în acest moment trece printr-o situație financiară extrem de dificilă și e pe punctul să se desființeze.

Amuzant este faptul că, la un post de radio din Gorj, Nicolae Sarcină a negat cu vehemență că ar fi preluat echipa vâlceană. „Nici eu, nici apropiații mei nu am luat Șirineasa. Nu mă bag în fotbal, ajut din puținul meu ca să facem o treabă bună la Târgu Jiu. Sunt oameni care vor să își facă reclamă pe numele meu”, a spus Sarcină, care în urmă cu câțiva ani chiar el își făcea imagine pe spatele clubului Rapid, anunțând în repetate rânduri, doar verbal, că e interesat de echipa giuleșteană.

Miercurea trecută însă, Nicolae Sarcină a fost prezent la Șirineasa și a condus toate discuțiile cu primarul local pentru semnarea actelor de preluare a echipei din Liga 3. În plus, tot patronul de la Succes a discutat și cu oficialii și jucătorii clubului.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 13 Jul. 2017, 10:41 Stiri
Pe aceeași temă