Olimpia vrea să-și ia revanșa în fața Pâncotei!

Marius ANGHEL 05 Apr. 2013, 18:00 Stiri
Olimpia** vrea să-și ia revanșa în fața Pâncotei!

Olimpia Satu Mare joacă mâine, pe teren propriu, de la ora 17.00, meciul etapei a 18-a în compania formației Șoimii Pâncota. „Galben-albaștrii” vor încerca să își ia revanșa în fața arădenilor care în partida tur s-au impus cu 1-0 și să-și continue șirul victoriilor din acest retur. De ieri, Olimpia are un nou jucător, este vorba de Vlad Bujor care a fost legitimat la clubul sătmărean.

Elevii tehnicienilor Tiberiu Csik și Lulu Dragomir vor încerca mâine să obțină cele trei puncte puse în joc și să-și ia revanșa de la meciul tur din toamnă. Sătmărenii vor avea de disputat un meci destul de greu datorită terenului care este foarte moale și pentru că oaspeții au o echipă bună, chiar periculoasă care poate crea multe probleme.

Pâncota a bătut acasă formația din Zalău cu 2-1,  cu Sănătatea Cluj a făcut egal, 1 -1, iar etapele 16 și 17 nu au jucat.
Olimpia ocupă locul 2 în clasament cu 34 puncte, iar oaspeții de la Pâncota e pe 5 cu 27 puncte.

Vlad Bujor (24 de ani) și-a făcut junioratul la Olimpia Satu Mare pentru care a debutat în Liga a II-a la vârsta de 16 ani. După evoluțiile bune, în al doilea eșalon a fost remarcat de conducătorii echipei CFR Cluj care l-au înregistrat și a evoluat în a doua echipă.

În vara anului 2009 Bujor a fost transferat  de Poli Iași pentru care a semnat un contract de cinci sezoane. Odată cu retrogradarea echipei în Liga a II-a, Vlad a părăsit România și a jucat pentru o echipă din Turcia. Ultima dată sătmăreanul a evoluat la FCM Târgu Mureș.

Articol scris de Veronica Hodas

Marius ANGHEL 05 Apr. 2013, 18:00 Stiri
Pe aceeași temă