Olimpia s-a impus în derby

09 Oct. 2011, 13:49 Stiri
Olimpia s-a impus** în derby

Olimpia a cîștigat sîmbătă derby-ul etapei a 8-a din C6 cu Unirea Ungheni și revine astfel pe podium în clasament. Mai mult , echipa pregătită de Csik și Dragomir obține al patrulea succes consecutiv pe teren propriu în actualul sezon și încet arată ca o protagonistă chiar la promovarea în eșalonul second.

Partida de sîmbătă disputată în fața a 1000 de spectatori a început sub semnul echilibrului. Gazdele s-au așezat ușor în jumătatea de teren a celor din Ungheni însă în ciuda unei posesii superioare ocaziile importante s-au lăsat așteptate.

Zsiga îi dă primele emoții lui Șteț iar apoi Villand în două rînduri ratează deschiderea scorului. Unirea se mulțumește să închidă jocul și să încerce cîteva acțiuni pe contraatac doar că după primele 45 de minute tabela a rămas neschimbată.

La pauză Csik mută inspirit. Iese Micaș care n a mai repetat evoluția bună din meciul cu Corona și intră vîrful Feier.Apoi îi scoate și pe Marinaș și Botoș iar nou intrații Manu Mureșan și Prodan aduc plusul dorit în jocul galben-albaștrilor…

Apar ocaziile clare…Feier ratează în minutul 50 o ocazie clară apoi tot el îl întinde serios pe Șteț în minutul 73 iar portarul oaspeților respinge în corner!

Iar la faza urmatătoare…Feier e la locul potrivit și reia în plasă din 4m centrarea venită de la colțul terenului. 1-0 MIN 74. Feier e omul finalului de meci…el îl evidențiază din nou pe Șteț în minutul 79 pentru ca apoi în minutul 84 să-I paseze decisive lui Gavrilescu pentru 2-0!

Olimpia rămîne în atac doar că în loc de 3-0 pe final avea să fie 2-1, Unirea reușind pe contraatac să reducă din diferență în minutul 90 prin Pilcă.

Prodan își trece și el în cont o ocazie ratată și fluierul de final al centralului Ștefănuți aduce un nou succes pentru galben-albaștrii!

” Am reușit să obținem trei puncte foarte importante, în fața unei echipe bune” , a declarat antrenorul principal al Olimpiei, Csík Tibi, care nu pune doar pe seama inspirației introducerea lui Feier în partea secundă. „Eu nu cred, că oricare jucător de la Olimpia, care intră pe teren, trebuie să știe care e rolul lui. Din păcate azi nu am avut cel mai bun joc. Însă e bine, că am reușit să obținem cele teri puncte, foarte importante”, a mai adăugat Csík.

Olimpia Satu Mare – Unirea Ungheni 2-1 (0-0)
Marcatori: Feier ’74., Gavrilescu ’84. / Pilcă ’90
Stadion: Olimpia, Satu Mare. Spectatori: cca 1000. A arbitrat bine: Claudiu Ștefănuți (Năsăud)

Olimpia: Marius Șuta – Flaviu Moș, Adrian Sabău, Florin Mureșan, Adrian Micaș (Daniel Feier ’46.), Botos Sándor (Emanuel Mureșan ’61.), Lucian Homorozan (Andrei Glordean ’70.), Dan Gavrilescu, Villand Róbert, Adrian Marinaș (Ciprian Prodan ’61.), Zsiga Ervin.
Antrenori: Csík Tibor, Ioan „Lulu” Dragomir, Paul Levente.

Unirea: Emil Șteț – Cristian Vereș, Peres Levente, Ștefan Popa, Sergiu Șanta, Horațiu Moldovan, Andrei Litean, Marius Pastor, Fekete István, Cosmin Boitoș, Andrei Balea.
Antrenor: Ioan Orosfoian.

sursa: satumaresport.ro

09 Oct. 2011, 13:49 Stiri
Pe aceeași temă