Olimpia revine după 7 ani în Liga II-a! Sătmărenii își pot felicita favoriții diseară

Marius ANGHEL 01 Jun. 2013, 09:22 Stiri
Olimpia revine după 7 ani în Liga II-a!** Sătmărenii își pot felicita favoriții diseară

Odată cu meciurile de joi s-a pus capăt, în mod oficial, camionatului Ligii a III-a la fotbal. Campionat care le-a adus o mare satisfacție sătmărenilor, promovarea Olimpiei în al doilea eșalon fotbalistic al României.

Așadar Olimpia revine în Liga a II-a după 7 ani de absență. După 7 ani de peregrinări prin ligiile inferioare, chiar și prin „județ” fiind, la un moment dat la un pas de desființare. Acum, după un sezon de primăvară de excepție, presărat numai cu victorii, Olimpia a răsturnat toate calculele hârtiei, a depășit liderul autoritar de la finalul turului, FC Hunedoara (avea 10 puncte avans) și a promovat în Liga II-a. O performanță demnă de apreciat, de salutat și de aplaudat de care ar trebui să se bucure toți sătmărenii. În definitiv „OLIMPIA” este un brand care se identifică cu orașul și județul Satu Mare.

VEZI CLASAMENTELE finale ale seriilor și toate promovatele

Pentru că veni vorba mai sus de felicitări și aplauze, sătmărenii vor avea ocazia să facă acest lucru sâmbătă. Astfel, în cadrul manifestărilor organizate de Ziua Orașului, jucătorii și staff-ul tehnic al Olimpiei vor urca pe scena amenajată în Piața 25 Octombrie pentru a fi premiați și felicitați de mai marii orașului și județului. Acest lucru se va petrece în jurul orei 18.30.

Sursa: Informația Zilei

Marius ANGHEL 01 Jun. 2013, 09:22 Stiri
Pe aceeași temă