Olimpia a pierdut și amicalul cu Fehergyarmat

18 Jul. 2012, 11:54 Stiri
Olimpia a pierdut și amicalul cu Fehergyarmat

Olimpia Satu Mare a jucat ieri după masă un meci amical în compania formației din Fehergyarmat, în fața căreia a pierdut cu 2-1. Formația din Ungaria a avut în lot 14 jucători români!

Sătmărenii au folosit o formulă numai din jucători tineri și cei veniți în probe. Sătmărenii s-au descurcat destul de bine în fața formației din Liga a III-a a Ungariei. În prima repriză au avut mai multe ocazii de gol, pe care Dragoș, Cozma și Lauruk le-au ratat. Oaspeții au reușit să deschidă scorul, cu câteva minute de fluierul final al primei reprize, prin Alin Magyar. În repriza secundă, „galben-albaștrii” au mai pus de câteva ori în pericol poarta lui Florin Balazs, însă fără succes. În minutul 81, Marian Pop a înscris pentru Olimpia printr-o semiscăriță din interiorul careului. Bucuria nu a durat însă prea mult și asta deoarece în minutul 87, Adrian Ștef a înscris pentru Fehergyarmat un gol spectaculos de la 25 m trimițând balonul direct la vinclu. Două minute mai târziu, sătmărenii au avut o nouă ocazie de gol, prin Dragoș care a executat o lovitură liberă de la 20 m, însă portarul a reușit să respingă mingea trimisă la vinclu.

Olimpia Satu Mare va întâlni mâine de la ora 10.00 pe Stadionul Olimpia, FC Zalău pentru a disputa un nou amical.

Olimpia Satu Mare: Coman – Jakkel, Szilaghi, Lauruk, Glodean, Ghiriti, Ciobai, Zele, Resler, Cozma și Dragoș. Au mai intrat Sabău, Marian Pop, Ghele, Ignat și Lihet.
Antrenori Tibi Csik, Lulu Dragomir și Paul Levente.
Fehergyarmat: Balazs – Adrian Ștef, Robaș, Chiorean, Marton, Homogi, Sorin M, Bartha, Cuc Magyar, Homan. Au mai jucat Mateș, Oprea, Costea, Szilagyi, Pal, Igaz, Szantou și Horea.
Antrenori: Virovecz Pal și Della Sandor.

Articol de Veronica HODAS

18 Jul. 2012, 11:54 Stiri
Pe aceeași temă