Oficialii Bucovinei caută soluții de finanțare pentru eșalonul al treilea

22 Jun. 2012, 13:15 Stiri
Oficialii Bucovinei caută soluții de finanțare** pentru eșalonul al treilea

La o zi două succesul istoric de la barajul pentru promovarea în Liga a III-a, președintele Costache Manuel dă asigurări că gruparea Bucovina Frătăuții Noi se va înscrie în eșalonul al treilea, chiar dacă nimic nu este bătut în cuie în acest moment.

„La această oră nu pot să vă spun nimic exact, însă în mod sigur vom continua pe drumul pe care am început, însă deocamdată nu știm, unde, cum și cu cine. Ce pot să vă relatez cu certitudine, este că noul primar al comunei Frătăuții Noi a promis că va acorda tot sprijinul echipei de fotbal. Ceea ce nu poate decât să ne bucure, pentru că noi tot timpul am găsit ajutor la Consiliul Local”, a declarat Costache Manuel.

Bucovinenii și-au făcut singuri meciul ușor

Revenind la partida decisivă cu Pro Someș Feldru, conducătorul Bucovinei a avut numai cuvinte de laudă la adresa fotbaliștilor săi. „A fost un joc dominat de noi de la un capăt la celălalt. Băieții au abordat jocul extrem de montați, făcându-și singuri meciul ușor. Am înscris repede și am intrat cu un avantaj de două goluri la pauză, lucru care ne-a făcut să trăim partida mult mai relaxați. Țin să mulțumesc pe această cale și suporterilor care au fost prezenți în număr mare la meci și sperăm ca odată cu promovarea în Liga a III-a numărul acestora să crească simțitor”, a precizat oficialul grupării din Frătăuții Noi.

Burlacu rămâne antrenor principal

Numit antrenor al echipei cu doar două zile înaintea confruntării de la Porumbeni, fostul atacant al Rapidului, Lucian Burlacu, i-a convins pe oficialii Bucovinei că este un tehnician pe care se poate conta și pe viitor. „Prin victoria de la baraj, Burlacu și-a câștigat clar dreptul de a rămâne în continuare pe banca tehnică a echipei. Venirea sa a produs un șoc la nivelul echipei, care a prins bine jucătorilor în primul rând. Oricum, doresc să-i mulțumesc și fostului antrenor Ionel Lavric pentru munca depusă, fiind conștienți că și datorită lui am ajuns aici”, a adăugat Costache Manuel.

Fotbaliștii vor fi premiați săptămâna viitoare

Neavând în acest moment nici o certitudine legată de viitorul echipei în eșalonul al treilea, conducătorii clubului nu-și fac deocamdată planuri legate de întărirea lotului de jucători. „Cea mai stringentă problemă care trebuie rezolvată este cea referitoare la buget. Abia apoi, după ce vom ști cu exactitate pe ce ne bazăm, vom face planul de bătaie pentru Liga a III-a. Îmbucurător, este că absolut toți băieții, indiferent dacă au intrat sau nu în vizorul altor cluburi, și-au exprimat dorința să continue alături de noi”, a dezvăluit președintele Bucovinei.

Până ce toate aceste probleme își vor găsi rezolvare, fotbaliștii grupării sucevene continuă să savureze bucuria promovării în eșalonul al treilea. Mai ales că, săptămâna viitoare, în cadrul banchetului de sfârșit de sezon, vor fi răsplătiți pentru performanța obținută și din punct de vedere financiar.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

22 Jun. 2012, 13:15 Stiri
Pe aceeași temă