Bucovina și-a spionat adversarul de la baraj

15 Jun. 2012, 14:19 Ligi județene
Bucovina** și-a spionat adversarul de la baraj

Bucovina Fratautii Noi se pregateste din toate punctele de vedere pentru barajul de promovare in Liga 3-a. Pentru a-si forma o prima impresie despre viitorul adversar, conducerea clubului sucevean s-a deplasat miercuri la Bistrita, pentru a asista la finala fazei judetene a Cupei Romaniei, dintre ProSomes Feldru si Viitorul Lechinta.

Desi cei din Feldru au pierdut trofeul, cu scorul de 2-3, managerul celor de la Bucovina Fratautii Noi, Manuel Costache, considera ca bistritenii alcatuiesc o echipa buna, care poate fi invinsa insa printr-o daruire exemplara. „ProSomes este o echipa buna, o sa intampinam probleme la baraj. Cei de la Vointa Lechinta au castigat printr-o daruire si o determinare mai mare, iar de aceste lucruri avem si noi nevoie la meciul de miercuri”, a declarat Manuel Costache, care a remarcat si cativa fotbalisti de la ProSomes printre care antrenorul-jucator, Sergiu Mandrean, si mijlocasul Horga, marcatorii golurilor.

Pentru a pregati cat mai bine asaltul final catre Liga a 3-a, Bucovina Fratautii Noi si-a programat maine un ultim meci de verificare in compania gruparii Bradul Putna, proaspat promovata in Liga a 4-a.

Gruparea suceveana va ajunge la Odorheiul Secuiesc inca de marti, cand intentioneaza sa efectueze si un antrenament oficial pe terenul din comuna Porumbeni, locul de disputare a barajului de promovare.

Barajul dintre Bucovina Fratautii Noi si ProSomes Feldru este programat miercuri, de la orele 17.00.

Bucovina Fratautii Noi are si traditia de partea ei, avand in vedere ca, in ultimele noua sezoane, judetul Suceava si-a tras partea leului in barajele pentru promovare, toate campioanele Ligii a IV-a reusind sa castige. Astfel, in perioada 2003-2011, echipele Soimii Suceava, Dorna Vatra Dornei, Viitorul Liteni, Juventus Falticeni, Raraul Campulung Moldovenesc, Rapid Suceava, CS Gura Humorului, Foresta Malini si Sporting Suceava au obtinut, rand pe rand, biletele pentru Liga a III-a, in urma barajelor de promovare.

In alta ordine de idei, in aceiasi zi de 20 iunie, stadionul din Gura Humorului va gazdui barajul de promovare dintre campionatele judetelor Iasi si Botosani, Rapid Dumesti, respectiv AS Microbuzul Botosani, acest meci urmand sa fie organizat de catre Asociatia Judeteana de Fotbal din Suceava.

Sursa: Gazeta de Suceava

15 Jun. 2012, 14:19 Ligi județene
Pe aceeași temă