Bucovina va aborda meciul de baraj cu un nou antrenor

19 Jun. 2012, 15:23 Ligi județene
Bucovina va aborda meciul de baraj** cu un nou antrenor

Gruparea Bucovina Frătăuții Noi va aborda meciul de baraj pentru promovarea în Liga III-a împotriva bistrițenilor de la Pro Someș Feldru fără Ionel Lavric, antrenorul care a condus echipa spre cucerirea titlului județean. Cele două părți au decis să pună capăt colaborării pe cale amiabilă, la sfârșitul săptămânii trecute, după meciul de pregătire cu Bradul Putna, găzduit de stadionul din Rădăuți.

Pe postul rămas vacant după despărțirea de Ionel Lavric, conducerea clubului l-a numit pe Lucian Burlacu, fostul atacant al Rapidului Suceava, aflat la prima sa experiență sportivă în calitate de antrenor. „În ciuda acestei schimbări de ultimă oră, atmosfera la echipă este una optimistă, toți jucătorii fiind încrezători în șansele noastre de promovare în eșalonul al treilea”, a declarat delegatul Bucovinei, Vichente Popescu.

Meciul decisiv dintre Bucovina Frătăuții Noi și Pro Someș Feldru se va disputa mâine, cu începere de la ora 17.30, pe un stadion nou construit în localitatea Porumbeni, din județul Harghita. Pentru a pregăti cum se cuvine acest important joc, delegația suceveană a plecat spre locul de desfășurare a partidei încă din cursul zilei de astăzi.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

19 Jun. 2012, 15:23 Ligi județene
Pe aceeași temă