O parte din lotul echipei FC Balș ar putea ajunge la CS Podari

Mihai Andries 19 Jun. 2014, 10:42 Stiri
O parte din lotul echipei FC Balș** ar putea ajunge la CS Podari

Pentru că au avut un parcurs bun în sezonul care tocmai s-a încheiat, prinzând play-off-ul Ligii a III-a, jucătorii din lotul divizionarei C din județ FC Balș se vor orienta spre alte cluburi din zonă. O parte au șanse mari să ajungă la formația din Liga a III-a CS Podari, unde cel mai probabil antrenorul Victor Naicu va prelua din această vară conducerea băncii tehnice. Fostul antrenor al formației de pe Olteț, Victor Naicu, a confirmat că se află în discuții cu reprezentanții echipei din Podari și că ar prefera să continue colaborarea cu o parte dintre foștii săi elevi de la FC Balș.

„Sunt în discuții cu cei de la CS Podari, eu i-am ajutat și pe finalul sezonului să se salveze de la retrogradare. Este adevărat că sunt jucători buni pe care i-am avut la FC Balș și alături de care vreau să continui colaborarea la Podari. Este posibil ca o parte dintre componenții de la FC Balș să se regăsească în lotul echipei din Podari, asta în condițiile în care voi semna un acord cu acest club. Chiar îmi doresc să mai lucrez alături de jucătorii cu caracter pe care i-am avut la FC Balș. Unii au valoare și caracter”, a spus Victor Naicu.

Întrebat dacă mai are vreo șansă să-și recupereze banii din contractul de la FC Balș, Victor Naicu este convins că nu va mai reuși acest lucru.

„Nu am mai ținut legătura cu cei de la Balș. Am vrut să mai am o discuție cu domnul primar, însă mi-a dat de înțeles că nu este disponibil. Eu sunt convins că în proporție de 90 la sută nu îmi voi mai recupera banii. Probabil că din acest motiv au și desființat echipa înainte de finele sezonului”, a adăugat Naicu, care spune că a făcut o treabă bună la Balș pe parcursul anului petrecut acolo și normal ar fi să-și primească restanțele și el și jucătorii.

„Nu este normal să nu ne primim banii, pentru că noi am făcut ca de orașul Balș să se vorbească numai la superlativ. Atât eu cât și jucătorii am făcut sacrificii și ar fi frumos să ne fie achitată datoria. Eu consider că am făcut o treabă bună”, a conchis Naicu.

Din cauza unor probleme financiare, FC Balș s-a desființat cu câteva etapa înainte de încheierea sezonului. De-a lungul timpului, în județ au mai dispărut de pe scena fotbalului de la nivelul Ligii a III-a Progresul Corabia și FC Caracal.

Sursa: Gazeta Nouă

Mihai Andries 19 Jun. 2014, 10:42 Stiri
Pe aceeași temă