Nicolae Ungureanu, director tehnic la FC Podari

Mihai Andries 08 Jul. 2013, 12:48 Stiri
Nicolae Ungureanu,** director tehnic la FC Podari

Deși a reușit două promovări consecutive, cu CS Apă Craiova și FC Podari, Victor Naicu nu a beneficiat de nici una dintre ele. Cel care l-a înlocuit la FC Podari chiar înaintea reluării pregătirilor este fostul fundaș al Craiovei Maxima și al Stelei, Nicolae Ungureanu, care a antrenat ultima data selecționata de juniori Under 17 a României.

În vârstă de 56 de ani, Ungureanu a semnat deja contractul pe o perioadă de un an, cu posibilitate de prelungire și va îndeplini oficial funcția de director tehnic. „Am auzit lucruri frumoase despre echipa din Podari și m-a tentat să vin aici. Eu sunt adeptul disciplinei si seriozității si cred ca jucătorii nu se vor abate de la ceste cerințe, pentru că numai așa putem face performanță în liga a III-a”, a spus Ungureanu. Ungureanu are licență PRO și a mai antrenat Universitatea Craiova, Internațional Curtea de Argeș, Alro Slatina, FC Caracal, Minerul Mătăsari. „Știu că a fost adus domnul Ungureanu pe postul de director tehnic, dar, din ce cunosc, eu sunt antrenorul principal al echipei. Eu îmi doresc să rămân, dar dacă se va decide altceva, nu am ce face. Deși nu am mai vorbit de mult cu domnul Ungureanu, nu am nici o problemă să lucrăm împreună, dar cu condiția ca eu să iau deciziile în privința echipei” a declarat Victor Naicu.  

A plecat Boroiban, a venit Bârsan

Deocamdată, conducerea clubului are însă alte planuri pentru Naicu, dar și pentru câțiva dintre jucători de care acesta era apropiat, aceștia fiind deja anunțați că nu li s-au mai prelungit contractele. Astfel, la reunirea lotului, prevăzută pentru luni, ora 17, pe stadionul din Podari, nu se vor mai prezenta portarul Alin Barbu și jucătorii de câmp Răzvan Istudor, Ștefan Telea, Claudiu Sodoleanu, Marian Niță și Laurențiu Boroiban. În schimb, a fost transferat adversarul Podariului din sezonul trecut, veteranul vârf de atac Costel Bârsan, cel care a marcat golul singurei victorii a Dunării Calafat în fața Podariului din cele patru jocuri directe.  În vârstă de 36 de ani, Bârsan a mai evoluat la Gloria Bistrița, FC Onești, CS Otopeni, Dinamo, Astra Ploiești, FC Caracal, Alro Slatina și Gandzasar Kapan (Armenia). De asemenea, lotul va fi completat cu câțiva jucători de la FC Caracal, portarii Turianu de la Rovinari și Nedelcovici, care a apărat anul trecut la Fortuna Brazi. Pe 19 iulie FC Podari este programată să efectueze vizita medicală, iar la mijlocul lunii echipa va pleca în cantonament la Băile Herculane. Dacă sezonul va începe la jumătatea lunii august, cu lună mai devreme Podariul are programat primul meci oficial. Podărenii vor întâlni fosta reprezentantă a Doljului în eșaloanele naționale, CS Apă Craiova, în cadrul primei runde a Cupei României, ediția 2013-2014 programată de FRF.

 

Articol scris de Cosmin STAICU

Mihai Andries 08 Jul. 2013, 12:48 Stiri
Pe aceeași temă