O deplasare încheiată în lacrimi pentru mehedințeni

Mihai Andries 12 Oct. 2014, 12:00 Stiri
O deplasare încheiată** în lacrimi pentru mehedințeni

Minerul Mehedinți s-a prezentat la Arad cu 11 titluari și două rezerve, dintre care un portar. Din minutul 68, vizitatorii au jucat cu un om mai puțin, Cioabă s-a accidentat, iar pe bancă mai era doar Lascu, goalkeeper, pregătit pentru rolul de portar. Inexplicabil, arbitrul Mihai Domșa n-a permis înlocuirea accidentatului, deși acesta ar fi avut dreptul să intre, în cazul în care și-ar fi refăcut din mers numărul 92 (înscris pe tricoul de portar) pe un echipament al colegilor săi care jucau în câmp.

Dar problema celor din Mehedinți e alta, iar directorul sportiv Gheorghe Doinea nu și-a putut opri lacrimile la conferința de presă. „Nu am ce să comentez vizavi de joc, nu s-a pus rezultatul la îndoială, mai ales în condițiile în care am făcut deplasarea. Au fost buni la schimbări, bravo lor. Noi tare aș vrea să ne revenim, dar nu știu dacă am putea…”, a spus conducătorul, cu voce sugrumată de tristețe. Apoi a intrat în detalii: „Am promovat numai și numai din ambiția a doi-trei oameni de la noi, am găsit susținere din partea primăriei, consiliului județean Severin și a întreprinderii miniere, dar susținerea nu ne permite performanță”. Restanțele salariale sunt apăsătoare la Mehedinți, de aceea unii jucători din prima echipă au decis să  boicoteze deplasarea.

„Nu știu de ce va întâmpla de luni încolo. Aș fi vrut să încep cu ce am auzit la începutul meciului la stația de amplificare, la UTA s-au mai alăturat încă 3 firme. La noi una ar fi suficientă… Despre joc, felicit echipa gazdă, am avut acea bară la început, dar se pare că nici capacitatea fizică nu e cea necesară. Îmi place atmosfera de aici, am mai fost când jucau Motorul și ACU, totul arată foarte bine”, a încheiat Gheorghe Doinea.  Nici antrenorul Cristian Boboescu n-a apărut la Arad, sarcinile sale fiind împărțite între Doinea și portarul Nedelcea.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Muscă

Mihai Andries 12 Oct. 2014, 12:00 Stiri
Pe aceeași temă